Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Jeg er jo Bridget Jones #231

What

1. Gæt, hvem der ikke forstod et hint, da jeg slettede hans venneanmodning på Facebook og alligevel sendte mig en besked for at sige tillykke med aflevering af speciale? Jarh…

2. På den positive side kan vi nu konkludere, at han næppe læser med på bloggen.

3. Forleden havde jeg lige været i karbad, da jeg satte mig i min lænestol med min computer på skødet og en rugbrødsmad i hånden. På tastaturet opdagede jeg en krumme, som jeg straks samlede op og puttede i munden. Det var ikke en krumme. Det var et lille stykke af den bath bomb, jeg havde brugt tidligere.

4. Den var med citronduft. Den var ikke med citronsmag.

5. På trods af grunden til at jeg ikke brugte hele mit budget på mine nye Louboutin’er, så er der en kvindelogisk del af mig, der er meget overbevist om, at det må betyde et udvidet shoppingbudget, når jeg skal til Berlin i næste uge.

6. Antallet af lækre mænd er eksploderet i de måneder, jeg har været fraværende i min Fitness World, hvilket ville have været mega optur, hvis jeg ikke havde været typen, der sveder så meget, at hendes høretelefoner ikke engang vil blive siddende i øregangen.

7. I går reparerede jeg det utætte rør under min køkkenvask. Selv. Jeg var faktisk nok nærmest mere stolt, end da jeg afleverede mit speciale.

8. Den næste midaldrende mand, der giver mig et sjofelt blik, når jeg står i Netto med en vandmelon i favnen, får en flad.

9. Hvis man støvsuger, før man børster sin kat, (der består af minimum 50% pels,) så bliver man nødt til at støvsuge igen bagefter. Man skulle næsten tro, det sagde sig selv, Miriam.

10. De er åbenbart ved at lave en ny Jumanji. By why?! Den 9-årige i mig føler helt ærligt, at nogen er ved at fucke med hendes allerhelligste og har allerede sat et boykot i værk. Fuck that shit.

Comments (20)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.