Forårsfristelser

fghjklæø

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9, nummer 10.

Reklame

På en skala fra 1-10, hvor meget acer jeg så lige den gode bloggeroverkrift her? 😀 Der er kommet nogle ønsker om, hvorvidt jeg ikke kunne lægge mine affiliateindlæg i starten af måneden, hvor folk stadig har penge, og det kan jeg jo sådan set godt se logikken i. Så TA-DA! De fleste af jer er nok ude for at udnytte det gode Kristi Himmelfartsvejr, men måske er der plads til lidt shopping, når I kommer hjem. Hvis I mangler inspiration, kan I se, hvad jeg går og lurer på ovenfor.

Dette er som nævnt et affiliateindlæg, hvilket betyder, at klikker man sig ind på Zalando via et af mine links og køber noget, får jeg 8% af salget i kommission. Man behøver dog ikke købe præcis det tøj, jeg viser frem, man kan også klikke sig ind på forsiden her og så bare shoppe amok selv. Det eneste, det kræver, er altså, at man kommer ind på siden via et af mine links, så registrerer Zalando automatisk, at I kommer herfra. (Side note: Er det godt eller skidt, at jeg lirer hele den her smøre af mig hver gang? For alternativt kunne jeg måske lave en ny “side” på bloggen, hvor jeg forklarer min reklamepolitik, så man altid har den ved hånden og så bare linke til den i disse indlæg. Hvad synes I?)

Kommentarer (10)

 • Synes at det er SÅ dejligt at du lirer den af med det hver gang! Super dejligt med gennemsigtighed på min yndlingsblog! 🙂

 • Man læser jo en del blogs, og det gør mig egentligt ikke noget lige at få det opfrisket. Jeg har ikke fulgt din blog så længe, hvilet måske gør at overstående ikke går mig på, men jeg synes, det er ret fedt, at du er så ærlig. Altså, man får jo ligefrem at vide, hvor mange procenter, du får! Det er satme god stil i mine øjne – så fortsæt endelig med det! 🙂

 • Jeg læser en del danske blogs og har gjort det gennem flere år efterhånden. Jeg er dog en af de læsere, som yderst sjældent kommenterer. Jeg læser blot stille med – det har jeg det bedst med. Men! Jeg får nu lyst til at kommentere på dit indlæg: jeg elsker, at du er så tydelig med, hvad dine reklamer betyder, hvor meget du tjener på det, og at det altid står først i dit indlæg. Det oplever jeg er en mangelvare på langt de fleste blogs, desværre. Så jeg sætter stor pris på det (for jeg får ikke klikket mig rundt på siden for at finde forklaringer). Derudover vil jeg bare give dig stor ros for din blog. Jeg nyder din ærlighed og skildring af et almindeligt liv, som alle jo lever men få tør skildre. God weekend herfra.

 • Jeg foretrækker også, at du fortsat skriver det direkte i indlægget.

  Man gider ikke bruge tid på at klikke hen på en anden side for at læse. Så efter noget tid, får man alligevel bare følelsen af, at “du er en af dem”, der ikke gør det særlig tydeligt. Også selv om du har en forklarende side liggende et andet sted på bloggen.

 • Sneakers’ne fra Even and Odd, kender du noget til, om de er små el store i størrelsen? Jeg er nemlig fan!

  • Ingen anelse, desværre, men det står ofte i brugeranmeldelserne af produktet, som Zalando jo har. 🙂

 • Jeg har lige købt en god portion fra Zalando, og jeg er glad for, du skrev det her i første indlæg jeg faldt over! Jeg havde ikke gidet at læse alle dine blogindlæg igennem for at finde linket, så det var super rart, det dukkede op som noget af det første.
  (Jeg havde købt tøjet uanset hvad, men det føles egentlig meget godt, man lige kan støtte dig økonomisk, når man alligevel er i gang…)

 • Jeg takker for søde ord og feedback til hele flokken. Det er modtaget, og jeg fortsætter med at give en kort forklaring af affiliatekonceptet i hvert indlæg. 🙂

Der er lukket for kommentarer.