#sneglebar

collagejk

Det var ikke kun Cana, der var upassende i går, men det er okay, for det var den bedste aften længe, og så må man godt. Sneglcille holdt fredagsbar, og jeg havde simpelthen sådan et behov for at slippe tøjlerne lidt, så da jeg ankom til Blume, der var proppet med gratis burgere og champagne, tog fanden ved mig. Heldigvis tog den også ved de andre, og det resulterede i en vidunderligt bramfri aften og en aftale om, at vi måske nok bør banne snapchat ved fremtidige fredagsbarer. 😀

Jeg tror, jeg fik tyllet det meste af en magnum flaske Mumm selv, og det var et godt valg, for jeg har faktisk nærmest været tømmermandsfri i dag. Det til trods for en virkelig habil brandert, hvor jeg lykkeligt delte alle mine mørkeste hemmeligheder med hele selskabet, fordi man jo ligesom kender bloggere, ikke? Så altså, hvis nogen en dag ser sig sur på mig og begynder at sladre, så bliver det edderpinligt.

Sneglen og jeg var ret kække og vi-går-aldrig-hjem-agtige først på aftenen, men da klokken nærmede sig halv tre, og vi altså kørte på niende time, blev trangen til junkfood og dyne for meget, så vi tog Kamilla under armen og forlod Blume. Jeg havde knap nok sluppet dem af syne, før en mand mente, at jeg i stedet for at cykle hjem skulle scores af ham. Og altså, det er jo altid meget flatterende, når en mand synes, man er gudeskøn, men det gik hen og blev lidt creepy, da han afslørede, at han havde fulgt efter mig fra Blume, hvor han havde betragtet “the way you smile, the way you dance, the way you drink”, så jeg stak ham en løgn om, at jeg skulle hjem til min kæreste, hvorefter han gjorde sit bedste for at stikke sin tunge ned i halsen på mig, og derefter synes jeg faktisk, jeg havde fortjent en tur på McDonald’s.

Med andre ord en aldeles fremragende aften, og jeg glæder mig allerede, til vi gør det igen!

Comments (7)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.