Shhh… #116

hjk,mnhjkl

Lige et par regelopfriskere: Kritik af hemmelighederne er ikke tilladt, og det gælder også gisne om, hvorvidt visse indsendelser er det pure opspind. Jeg får stensikkert udgivet nogle usandheder fra tid til anden, men hvis man har nedfældet sit allerhelligste, så skal man altså ikke mødes med skepsis. 🙂 Derudover er folk igen begyndt at bruge indsendelsesfunktionen som en anonym kommentarindsender, og det fucker med hele konceptet, og gør mit job meget mere besværligt, end det behøver at være. Hvis man gerne vil komme med en kommentar til mig, bloggen eller hemmelighederne, stille spørgsmål eller deslige, så send mig en mail eller brug kommentarfeltet. Det kan stadig sagtens være anonymt. Det er simpelthen så fejt at lave sådan nogle hit and run-kommentarer, som jeg ikke har mulighed for at give respons på uden at udgive dem som hemmeligheder, hvilket de sjældent er. Vær søde at respektere, hvad indsendelsesformularen er til. Ellers ødelægger I det for alle de andre, og det er brandærgerligt.

Hemmeligheder kan indsendes fuldstændig anonymt lige her.

dftyuiolkhgfghiklkjhfguiolkjhgvbjkfgyukjhv vbnfyuiolkjhggyughioplækjnghjklæøiolkjhjklkjjiopæljnnjkopåjiopælkjnmkljpælkjnmklklknjkopåklælkjnmklpguioælkjhgvbhj

Kommentarer (18)

 • Nr 5. Klart den vigtigste grund til at gå ny bruser? Og grunden til at sådan en regnfaldsbruser bare aldrig bliver helt god nok…

  • C: De har begge været utro, men det var kæresten, der som den eneste gik til bekendelse om sit utroskab, og nu viser det sig, at indsenders elsker også har sygdommen.

 • Jeg er så med på den med at røre min gravide mave! Bare fordi jeg er gravid, ophører min intimsfære altså ikke…

  • Som en ikke-gravid med næsten 100 % gravide veninder er jeg helt på samme vogn som dig. HVORFOR skulle man røre en anden persons mave!? Et klem på skulderen eller et kram er min maks grænse. Jeg tror det kommer fra de freak-gravide (sorry, fordømmende, I know), som insistere på at man skal røre deres mave og “mærke baby sparke”. Måske tror folk så at “det er noget vi gør”…?

 • Dig med den gravide mave… Du sparker også bare lige en gang for mig! Din mave – dine regler!!

 • Den sidste…. Jeg kunne have gjort det samme selv. Har selv minutiøst trawlet hele min kærestes fortid op. Eks for eks (også alle de piger der så overlappede diverse kærester…) Jeg sidder nu gang på gang og tager ham i at lyve om sin fortid. Jeg siger ikke noget…men skal til at finde frem til hvorfor han ikke vil tale sandt om dem. Man burde have en app hvor man kunne skrive til sin kæreste gamle kærester og så kunne de lave en SWOT-analyse af ham. Så slap man for at lave arbejdet.

  • Hvorfor så overhovedet være kæreste med manden, hvis det der er indstillingen?!

  • Enig med anonym. Jeg ved godt, der er tale om et jokende overdrev her, men stadigvæk – hvis man ikke har tænkt sig at tage manden for den han er, skal man sgu da ikke være sammen med ham.

 • Hold nu op, de er gode denne her gang! Og hvor er jeg glad for, at jeg er kommet ud af et forhold, hvor jeg følte mig nødsaget til at opføre mig som hende der har sendt den sidste hemmelighed ind.

Der er lukket for kommentarer.