Kvindefrokost

hjklæ

Alternativ overskrift. Det skulle forestille at være et kækt take på, at jeg i dag var inde på Benjamin og spise frokost med nogle rare damer fra Woman-redaktionen, men i virkeligheden lyder det måske mere som noget, der har med third wave feminism at gøre?

Men derinde var jeg altså. Jeg var lidt nervøs, hvis jeg skal være ærlig. Jeg har svært ved at vænne mig til, at jeg er gammel nok til, at jeg nu kan møde mennesker i rigtige voksenjobs i øjenhøjde. Sådan, de er ikke nødvendigvis 20 år ældre end mig, de ikke farlige, og jeg kan tale med dem uden at føle mig akavet eller uvidende som den der ene uge om året, man var i erhvervspraktisk i folkeskolen.

Mødet gik mest på lige at sige hej, fordi kommunikation jo ellers mest foregår elektronisk. Vi talte lidt om, hvordan vi bedst kunne få gavn af hinanden, om vi havde nogle geniale idéer til samarbejder, og om jeg måske skulle mase mig ind i det fysiske blad engang imellem også. Det sidste var deres idé, og jeg var lige ved at tisse lidt i bukserne af begejstring, for jeg havde ikke turdet foreslå det selv af frygt for, at de ville kigge på mig på sådan en hvem-tror-du-egentlig-du-er-blogger-rak-måde. Vi blev enige om at vente med en egentlig slagplan, indtil jeg har afleveret speciale. De var meget søde og forstående på den front, og jeg fik noget tiltrængt medlidenhed, hvilket jeg aldrig er sen til at svælge i.

Med andre ord gik det rigtig godt… Indtil jeg hev min telefon frem, og mit kattecover blev bemærket, og jeg glemte det der med, at man helst skal holde sin crazy cat lady-hed i bero, når man er ude blandt almindelige folk. Folk, der kender én, skal jo helst holde af ens lidt mærkelige sider. Hvis man fx er en smule for knyttet til sit kæledyr eller fodbold eller Star Wars. Nye bekendtskaber er ikke på samme måde vant til ens særpræg. Så kom der et par blikke. Men det var måske også lige modigt nok at vise billede af Frank og jeg udklædt til fastelavn frem. Sådan på første date. Oh well. 😉

Kommentarer (14)

 • Haha, elsker dit cover 😀
  Jeg starter snart selv i praktik, hvor jeg skal sidde med meget vigtige sikkerhedsopgaver. Mit eget cover er et med kim kardashian der græder. Overvejer ikke det mindste at skifte det ud 😀 Det må de sgu tage med 😉

 • Hvis du skal til at skrive for Woman, vil jeg helt sikkert investere i bladet igen!
  Tillykke med det, Miriam. Du er fandeme sej!

  • Altså, ikke sådan som fast skribent eller noget, tror jeg, men måske en lille klumme ind imellem? Jeg håber! 🙂

 • Det er da et kæmpe scoop af Woman at få dig i bladet! Jeg forstår godt din følelse, men du skriver helt genialt og er pissesjov! Og hey – vi andre elsker din crazy catladyness og det ved Woman sgu da også godt 😀

 • I agree – min kæreste er lige dele tegneserienørd, sportsidiot, Starwarsfan, teknik-freak og vild med reparere sejlbåde og dyrke chiliplanter.. Alt imens han gennem fuldskægget og de 186 cm, synger højlydt med på touchy-feely Jack Johnson, når han leger Tv-kok der laver egen bearnaisesovs.
  Jeg elsker og bakker op om alle former for nørd 😀

  – A

  • Altså, helt ansat er jeg jo ikke hos Woman, men jeg er i hvert fald lykkelig, hvis jeg får lov til at bidrage lidt ind imellem. 🙂

Der er lukket for kommentarer.