Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Kvindefrokost

hjklæ

Alternativ overskrift. Det skulle forestille at være et kækt take på, at jeg i dag var inde på Benjamin og spise frokost med nogle rare damer fra Woman-redaktionen, men i virkeligheden lyder det måske mere som noget, der har med third wave feminism at gøre?

Men derinde var jeg altså. Jeg var lidt nervøs, hvis jeg skal være ærlig. Jeg har svært ved at vænne mig til, at jeg er gammel nok til, at jeg nu kan møde mennesker i rigtige voksenjobs i øjenhøjde. Sådan, de er ikke nødvendigvis 20 år ældre end mig, de ikke farlige, og jeg kan tale med dem uden at føle mig akavet eller uvidende som den der ene uge om året, man var i erhvervspraktisk i folkeskolen.

Mødet gik mest på lige at sige hej, fordi kommunikation jo ellers mest foregår elektronisk. Vi talte lidt om, hvordan vi bedst kunne få gavn af hinanden, om vi havde nogle geniale idéer til samarbejder, og om jeg måske skulle mase mig ind i det fysiske blad engang imellem også. Det sidste var deres idé, og jeg var lige ved at tisse lidt i bukserne af begejstring, for jeg havde ikke turdet foreslå det selv af frygt for, at de ville kigge på mig på sådan en hvem-tror-du-egentlig-du-er-blogger-rak-måde. Vi blev enige om at vente med en egentlig slagplan, indtil jeg har afleveret speciale. De var meget søde og forstående på den front, og jeg fik noget tiltrængt medlidenhed, hvilket jeg aldrig er sen til at svælge i.

Med andre ord gik det rigtig godt… Indtil jeg hev min telefon frem, og mit kattecover blev bemærket, og jeg glemte det der med, at man helst skal holde sin crazy cat lady-hed i bero, når man er ude blandt almindelige folk. Folk, der kender én, skal jo helst holde af ens lidt mærkelige sider. Hvis man fx er en smule for knyttet til sit kæledyr eller fodbold eller Star Wars. Nye bekendtskaber er ikke på samme måde vant til ens særpræg. Så kom der et par blikke. Men det var måske også lige modigt nok at vise billede af Frank og jeg udklædt til fastelavn frem. Sådan på første date. Oh well. 😉

Comments (14)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.