Kommentarer (26)

 • Kan informere om at Jon Nørgaard lige har fået en søn med sin skønne kæreste 😉 Man kan selvfølgelig stadig ha’ lov at drømme :p

 • Nej hov, det er snyd… den samme hemmelighed er med to gange. tsk tsk.. 😉
  Men stadig fantastisk indlæg, som får mig til at føle, at jeg er faktisk helt normal, selvom jeg gør eller tænker nogen mærkelige ting en gang i mellem. Rart at vide andre også gør det.

  • Beskeden omkring at han netop er blevet far slog mig lidt ud af kurs! Så er meget mere fan af denne besked – forårsbryllup i 2017 it is! Det er vel bare et spørgsmål om tid før det rygtes, at det barn slet ikke er hans 😉

 • Mit hjerte gik også lidt i stykker da jeg her i kommentarfeltet læste at Jon var blevet far. Mine drømme brast lidt der. Og så var jeg selvfølgelig lige nødt til at tjekke hans kæreste og barn ud. De ser begge søde ud. Damn it! 😉

 • Hvad fuck er nu “korrekt kønsbehåring”? Er det ikke bare det, man har det bedst med selv, og hvis ikke modparten kan acceptere det, er det ham der er en ukorrekt røv?

 • Dig med moren – jeg har det på samme måde! Min mor har endda også større bryster end mig. Større OG fastere, why?

  • Min mor har født to børn og har ikke et eneste strækmærke på sin krop. Jeg har haft dem på bryster, balder, lår og hofter siden jeg kom i puberteten.

 • Elsker at Jon Nørgaard rent faktisk har set den ovenstående hemmelighed og har postet det på facebook.

 • Til dig der skal skilles: Kram og positive tanker! Det er hårdt lige nu, men det skal nok blive godt igen :-*

  • Den hemmelighed er så vild! Tænk, at ville trække den så langt! Og ikke mindst spilde sine egen og alle gæsternes tid og penge (polterabends, gaver, kjoler, suits, mad, dj, fotograf..) – gad vide om hun i smug går og aflyser alle deres leverandøraftaler! 😀

 • Dig med manden der ikke forestår et nej. Søg hjælp, og ja det er voldtægt. Et nej er altid et nej.
  Jeg håber virkelig du får hjælp.

  • Enig! det er voldtægt. Og deraf følger naturligvis overhovedet ikke i orden!
   Jeg håber, du tager mod til dig og søger hjælp til i hvert fald at snakke om det.

 • Dig, der vil forlade din kommende mand ved alteret. LOV os at lave en opfølgnjng på den!!!! Jeg er skræmmende spændt på at høre mere. Havde sgu gjort det samme, hvis jeg havde haft nosserne til det (og hvis jeg skulle giftes).

 • EnDerHarPrøvetNogetLignende

  Ja, det er voldtægt, også selvom det ikke giver mening. Jeg prøvede det for 4 år siden (Dog af en kæreste, ikke en ægtefælle) og har stadig ikke accepteret det, jeg ville ønske at jeg havde snakket om det frem for at holde det en hemmelighed så længe. Der findes en del anonyme rådgivningstjenester derude, du kan evt. starte småt med en chat eller telefonservice hvis du ønsker at søge hjælp.
  Jeg føler virkelig med dig og ønsker dig alt det bedste, kan kun svagt forestille mig hvor rodet der må være i dit hoved lige nu. <3

  • Jeg har også prøvet noget lignende som 14-årig. Trusler til sex fra min ekskærestes storebror, og det fik han lov til 4 gange, fordi jeg var så bange og pinlig over det. Jeg har fået en del hjælp nu, siden jeg indså, at det var et overgreb, og det har hjulpet mig rigtigt meget!
   Hvor er det fint, at dine hemmeligheder kan åbne for sådanne snakke, Miriam. 🙂

  • Ogsåmig: Det er noget af det allerbedste ved dem. De får åbnet op for nogle ting. 🙂

Der er lukket for kommentarer.