Jeg er jo Bridget Jones #213

Jeg er jo Bridget Jones #213

1. Jeg er stadig syg. Jeg fik det ellers bedre på andendagen og troede lykkeligt i en halv dag, at det var sådan en 24-timers ting. Men nej.

2. Det er i øvrigt også derfor, de sidste to dages indlæg har været shopping-relaterede. Det er alt, jeg laver. Shopper. Fra min computer, forstås. Hvis man gerne vil læse noget lidt mere underholdende, så har BitteBitte i dag offentliggjort mine svar på 20 spørgsmål, hvor jeg blandt andet forsvarer det der med at kunne lide ananas på pizza.

3. Før jeg blev syg, lærte jeg i øvrigt, at hvis man lige stikker over bilernes drejebane for at nå fodgængerovergangen, før det bliver rødt, så vil karma bide dig i røven ved at knække hanken på den Netto-pose, der hænger over dit cykelstyr, og alle dine varer vil blive spredt ud over hele vejen, og store dele af Østerbrogade vil dømme dig for stadig at spise ostehaps som 29-årig.

4. Når du endelig får samlet dine varer op og forsøger meget hurtigt at undslippe gerningsstedet, vil du naturligvis opdage, at din cykel i løbet af de seneste 90 sekunder er blevet flad. Jeg ved ikke engang, hvordan pokker det kan lade sig gøre!

5. …Det tager mig i øvrigt stadig konsekvent 10 minutter at hitte ud af, hvordan det nu lige er, man fylder luft i et dæk med de der fancy luftpumper ude foran cykelmanden. Jeg gør det hver tredje måned eller sådan, men jeg glemmer det altid alligevel.

6. Apropos punkt et, så er det topnederen at være syg, når man er single. Fx skal man selv købe ind, og sådan lykkedes det mig næsten at besvime to gange i Fakta.

7. Det gør ikke sagen bedre, at jeg lige er startet på LCHF, og der derfor er lige præcis ingen af de sædvanlige trøsteting, der er tilladt. Ingen varm kakao, ingen strepsils, ingen Ben & Jerry’s.

8. …Og heller ingen specialelæsning, for jeg er virkelig svimmel, og mine øjne sejler. Jeg er ved at blive ædt levende af min dårlige samvittighed.

9. Apropos punkt to, så sad jeg midt i det linkhelvede, der er et collageindlæg, da min computer besluttede sig for at genstarte. Ingen advarsel eller mulighed for at udskyde, den lukkede bare skidtet ned, og jeg kunne så pænt bruge en halv time på at genfinde mine 18 udvalgte kjoler efterfølgende. Teknik er noget lortelort.

10. Der er under en måned til Valentinsdag, og det næste rejsebureau, der sender mig en email og spørger, om jeg ikke skal bestille en drønromantisk getaway, de kan helt ærligt se frem til en heftig omgang miltbrand med posten.

Kommentarer (14)

Der er lukket for kommentarer.