All the busty ladies!

Til mine storbarmede medsøstre: Jeg ved godt, BH’er er røvdyre, og jeg ved også godt, det er tæt på umuligt at finde søde eller sexede eller bare nogenlunde acceptable designs, fordi undertøjsdesignere tilsyneladende tror, at piger med store bryster konsekvent befinder sig i aldersgruppen 60+. Derfor kommer her et tip: Brastop kører lige nu udsalg på en ordentlig røvfuld undertøj, og der er masser af gode sager inklusiv 40% på et meget pænt udvalg fra mit personlige yndlingsmærke, Curvy Kate, der går op til en K-skål.

Og ak, jeg ved selvfølgelig også godt, at pasform er alfa og omega, når det kommer til BH-shopping, og det derfor er tricky med onlineshopping, men har man mod på det, så er det altså virkelig besværet værd. Jeg har selv lige lagt en bestilling på to BH’er og et par trusser til 470 kroner inklusiv shipping. Og de er pæne! Rend mig Marie Jo og jeres 700-kroners BH’er i mormordesign!

Brastop ligger i øvrigt i England til de af jer, der ikke allerede kender siden, så man risikerer altså ikke ting som told og moms. Vil man gerne se nærmere på Curvy Kate, men har opgivet online undertøjsshopping, skal man finde sig en LACE. Der ligger en i Århus (ja, med Å!) og en i Flensborg.

Kommentarer (11)

Der er lukket for kommentarer.