Golden Globes 2016 ifølge Miriam

It’s awards season! Hurra! Der er få ting, jeg elsker mere end at sidde i joggingtøj med mascara under øjnene og lade, som om jeg er modekritiker med styr på sagerne. I går var der Golden Globes, og jeg har tilbragt det meste af eftermiddagen i dag med glubsk at nærstudere billeder. Følgende er de bedste og de værste kjoler i min optik:

Vi starter med mine favoritter. Jeg ved egentlig ikke, om jeg overhovedet synes, printet på Jamie Alexanders kjole er pænt, men jeg er vild med helhedsindtrykket, der er ret unikt og giver mig en snert af 80’er-vibes, hvilket altid gør mig glad. Og så er jeg kronisk dybt misundelig på kvinder, der kan bære så dyb en udskæring uden at ligne en pornostjerne. Jeg er nok lidt forudindtaget, når det gælder Lady Gaga, fordi jeg knuselsker hende og altid er vild med, når hun går glam. Marilyn-hår, diamanter en masse og overdrevet timeglasfigur. Mit suveræne yndlingslook.

Værre var det med Heidi Klum, der mest af alt så ud, som om hun havde rullet sig i resterne af årets nytårspynt. Alicia Vikander ville tilsyneladende gerne ære den svenske idyl, der er hendes ophav, og havde derfor iført sig et glorificeret forklæde. Astrid Lindgren would be proud.

Sheldon Cooper presents: Fun with flags! (En joke der klart er sjovest, hvis man ser The Big Bang Theory.) Men seriøst, Olivia Palermo har bare viklet sig ind i et flag, no? Jeg har ikke voldsomt stærke holdninger til selve designet i Rooney Maras kjole, jeg synes bare, det er topcreepy, at den har præcis samme farve som hende hud, og det derfor ser ud, som om hun er iført en endnu klammere version af Lady Gagas hedengangne meat dress: The skin dress. Yikes.

Jeg ved ikke, hvem Sarah Hay er, men at dømme ud fra hendes kjole er det nærliggende at konkludere, at hun må være stor fan af Frozen. Let it go, let it go… Når jeg ser på Jane Fondas kjole kan jeg ikke lade være med at overveje, hvor dårlige bordmanerer man præcist skal være indehaver af for at have brug for en hagesmæk i den størrelse.

En snedig stylist har tilsyneladende bildt en meget naiv Patricia Arquette ind, at en kæmpestor sløjfe er det ideelle redskab til at camouflere en topmave med. Jeg forstår overhovedet ikke idéen bag Eva Longorias kjole og allermindst, hvorfor man har valgt at brodere en tomatsalat på hendes hofter.

Billeder herfra.

Kommentarer (27)

Der er lukket for kommentarer.