Jeg er jo Bridget Jones #212

Jeg er jo Bridget Jones #212

1. Hvordan jeg har det med min krop efter december måned.

2. Det hjælper ikke på situationen, at min Aldi stadig har uanede mængder tysk chokolade sat ned til ingen penge. Jeg er en sucker for det skidt!

3. Jeg har aldrig haft så stor en opvask i mit liv, siden jeg påbegyndte Projekt Få-Frank-til-at-spise. (Det er løgn, men overdrivelse fremmer som bekendt forståelse. Og jeg har virkelig mange beskidte skåle.)

4. Min skraldespand er som følge deraf også fuld af opblødt tørfoder og 25 forskellige slags vådfoder. I går tabte jeg skrælleren ned i posen, da jeg var ved at skrælle persillerødder til aftensmaden, og jeg var lige ved at kaste op, da jeg skulle fiske den op igen. Wadr.

5. Havde samme reaktion, da jeg forleden gik forbi en skade, der ihærdigt guffede sin frokost i sig. Det var halvdelen af en død rotte. Dobbelt-wadr.

6. I går fik jeg ikke smækket min hoveddør ordentligt i, og den blev derefter blæst op af vinden, hvilket jeg først opdagede et par timer senere. Nu er jeg kronisk paranoid omkring, hvorvidt der gemmer sig en seriemorder under min seng.

7. Jeg har meget modvilligt taget alt mit julepynt ned. Det foregik meget sørgmodigt med symbolsk afspilning af “Last Christmas”… Vi ses igen om 10 måneder!

8. Tjekkede tre gange, at jeg havde fjernet alt pynt i lejligheden og fragtede derefter hele baduljen op i mit loftrum. Har siden fundet et rensdyr, et hjerte og tre stjerner.

9. Mit specialeemne er allerede langsomt ved at gøre mig sindssyg. Kun fire måneder endnu.

10. Vil i øvrigt i den forbindelse indskyde, at specialespørgsmål ikke er velegnede som small talk. Jeg ved godt, det udviser interesse og sådan, men min hjerne laver ikke andet end at beskæftige sig med det emne hele dagen. Jeg vil gerne tale om noget andet. Hvad som helst andet er fint. Også babylort og pensionsopsparing. Seriously.

Kommentarer (7)

  • Føler virkelig med dig mht. Frank. Min ene kat (der nu bor ved mine forældre), har været såååå uheldig. Han blev forgiftet med rottegift engang, hvor han i en uge kun spiste og drak sparsomt, og dyrlægen kunne ikke gøre noget, udover sige at det var 50/50 om han overlevede. Gjorte han heldigvis, 2 år efter skar han, hans tunge, så han måtte tvangsfoders i 3 uger – hvis det kommer så vidt, har dyrlægen noget der er nemt at arbejde med, alt andet frarådes – det var nærmest fuldtidsarbejde! O_O

    En af de andre katte jeg har, havde tabt sig 400 g efter jeg fik hende. Hold fast jeg var urolig, når hun mere burde tage på hver dag. Men hun døjede også med kvalme. Jeg gav hvid udkogt fisk og ris indtil hun begyndte at interessere sig for mere mad.

    Håber Frank kommer sig, man begynder jo at holde utroligt meget af de små bæster <3

  • Det med julepynten kan jeg også nikke genkende til. Var sikker på, at jeg havde fået det hele, men har efterfølgende fundet en julegås-ophæng, grydelapper med nisser på og sågar en lysende isbjørn. Christ.
    Har det også på præcis samme mht. speciale. Kan fortælle, at det ikke bliver bedre efter man har afleveret og venter på forsvar. ALLE spørger om jeg har fået job (nej), og hvornår vi skal forsvare…. Intet andet!

  • Den med julepynten laver jeg HVERT år. Faktisk er det sket, at en enkelt stjerne eller et hjerte bare har over-somret (hvis det er et ord). Så bliver det jo ganske af sig selv aktuelt igen året efter.

  • SÅ enig med dig i nr. 10!!!! Hold kæææææft! Jeg gider ikke snakke mere om det, og slet ikke høre andre folks mening om emnet.

Der er lukket for kommentarer.