Best of Tinder #5 (Randers Edition)

Det er næsten et år siden, jeg sidst lavede et Tinder-indlæg, men så var det jo, jeg var i Randers på juleferie, og så var jeg lidt nødt til at tjekke op på, om udvalget var lige så interessant, som man måske kunne forvente. Hermed mine favoritter!

Hvis man ikke har fået de første indlæg i serien med, er jeg lige hjælpsom for en femmer: Nummer et, nummer to, nummer tre, nummer fire.

Kommentarer (19)

 • Fuck København – jeg tror sgu at jeg smutter til Randers. Hvordan kan man undgå at blive forelsket der? Jeg bliver helt vild i varmen, bare ved at læse deres profiler…

 • Jeg er i forhold, men ville squ gerne på Tinder, bare for at se sjove profiler.
  Tænker også mere, er potentialet for Tinder ikke mere stedet for at finde venskaber (af samme køn?), end kærester. Venskaber er åbenbart ikke lige så sjovt. 😛

 • Hej Miriam. Jeg ved ikke, om det bare er mig, der enten ikke fatter en dyt eller bare er top-nærsynet (altså, det sidste er i hvert fald ganske sandt, men alligevel…), men jeg kan ikke finde ud at zoome ind på de billeder/collager eller hvad de nu hedder, som i dette indlæg, og jeg kan simpelthen ikke læse, hvad der står! Det er jo virkelig ærgerligt, for det jeg lige kunne læse er sgu sjovt!! Kan der/jeg gøre(s) noget? 🙂

 • Njaeh, jeg tror, der er mange, der har forsøgt at lave sider for at finde venner online, men det virker bare noget mere akavet og påtaget end med dating. Kender desuden flere par, der rent faktisk har mødt deres kæreste på Tinder, så det kan bestemt lade sig gøre. Det er selvfølgelig bare de sjove profiler, der bliver vist på sociale medier osv.

 • Hmm, det kan jeg godt se er problematisk. På min telefon er billederne fine i størrelsen, men det kommer selvfølgelig helt an på mobil og øjensyn. Jeg kan ikke personligt gøre noget ved det, fordi Blogger har en fast mobilversion, som jeg ikke kan redigere i, men bloggen rykker platform inden for nærmeste fremtid, og så sørger lige for at have in mente, at billederne kan forstørres på mobilversionen. 🙂

 • Jeg har en iPhone 6S, så vil tro den er rimelig gennemsnitlig. Lyder spændende med ny platform. Krydser fingre for at det kan lykkedes 🙂
  Jeg vil nødig gå glip af noget herinde jo! Du er uendelig morsom og meget dygtig til at skrive!

 • Jeg takker for det fine punktum efter 10 tallet. Ellers havde det godt nok været en virkelig grum tekst :S
  Læste den forkert først, ikke et rart billede xD

 • Arh ja, så må det ligge i synet, for jeg skal fint set det på min iPhone, men derfor er det stadig dumt, at man ikke kan forstørre billederne. Det er noteret! 🙂

Der er lukket for kommentarer.