Kommentarer (16)

  • Dig med SUen…. Sidder i nøjagtigt samme situation. Jeg kan ikke fortælle det til nogen af mine veninder fordi jeg selv synes det er et kæmpe tabu…

  • Wauw… Nok de mest O_O jeg har set! Sådan, jeg har lyst til at kommentere på dem alle sammen, enten med min medfølelse eller foragt. Wauw wauw wauw

  • Hvis du har brug for at tale med nogle om det så er jeg sikker på at dine bedste venner/veninder vil være der for dig OG forstå det. Hvis du var min veninde ville jeg da gøre hvad jeg kunne for at hjælpe!

  • Det værste er at jeg i december måtte optage en måneds SU-lån for at kunne låne dem, hvad de bad om. Jeg lever for mindre end mine medstuderende og køber aldrig noget til mig selv, for at have pengene til dem, men i december er det bare ikke muligt når måneden er så dyr! Jeg har ikke lyst til at låne dem pengene, men jeg har heller ikke lyst til at sige nej, for hvad skal der så ske? Den tankegang kender dig der også er med SU'en måske lidt til..

  • Er det fuldstændig umuligt at tage en snak med dem? Det er meget svært at give råd, når man ikke ved noget om deres økonomi, deres personlighed eller jeres forhold, men de er trods alt voksne mennesker. De kan vel ikke være helt blinde over for, at du heller ikke ligefrem er rig?

  • Ud fra indlægget i hemmelighederne, tolker jeg at indsenderen stadig bor hjemme. Jeg tænker det kunne være en plan at flytte hjemmefra?
    Eller måske betale mere for at bo derhjemme, hvis man ikke allerede betaler? 🙂

Der er lukket for kommentarer.