Cyber Monday (…fordi der er gået løn ind!)

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6.

Jeg er nødt til lige at snige et affiliateindlæg ind i dag, for der er gået penge ind, og det er cyber monday, så Zalando kører med rabatkoder – men altså kun i dag! Rigtig meget af udvalget er sat ned i forvejen, så der er heftige beløb at spare. I husker selvfølgelig, at det er vigtigt at købe julegaver til sig selv også, ikke? 😉

I kan komme direkte ind til cyber monday-udvalget her. Jeg lurer personligt lidt på flere ting, som fx pæn julefrokost-kjole, retro 90’er t-shirt fra Calvin Klein og åndssvagt smukke Casadei-stilletter, som jeg ikke ville have råd til, om jeg så fik alle rabatkoder i verden.

Vær som altid obs på, at dette indlæg er stopfyldt med affiliatelinks, hvilket betyder, at jeg får 8% af det beløb, I køber for, hvis I bukker under for presset…

Kommentarer (4)

  • Jeg bliver nødt til at spørge om det her: Hvad gør du ift bh med sådan en kjole?
    Jeg har et seriøst patværk, og der er endnu ikke konstrueret en stropløs bh, der har fungeret for mig.
    Og silikonestropper er jo ikke usynlige. I see you!
    Så hvad gør du, sister in barms?

  • Lige med den der ville jeg bare tage en hudfarvet bh på og så satse på, at blonderne camouflerede det meste. Men normalt undgår jeg bare alt, der hedder stropløst/rygløst/osv. Je har simpelthen ikke fundet en god løsning endnu. 🙁

Der er lukket for kommentarer.