Shoppekarma og specialekontrakt

Jeg lever! Bevares, min tilstand er ikke prangende, men jeg er hjemme igen på Østerbro hos en lidt halvmopset Frank, der helt klart mener, at jeg bør kompensere for de to dage, han ikke fik sit vådfoder.

Efter lang tids samlen mod tjekkede jeg for lidt siden min netbank. Det var slemt, men det kunne have været meget værre. Faktisk følte jeg lidt, at shoppeguderne var imod mig på denne tur. Selv i Primark hamstrede jeg fortrinsvis praktiske ting som træningstøj og strømpebukser. I store mængder, selvfølgelig, men det medfører bare ikke helt samme tilfredsstillelse som køb af mere unødvendige ting som sko eller kjoler. Eller julesweatere. Hos Forever 21 fandt jeg den perfekte udgave af pige-Timberlands, og jeg har altid haft en virkelig stor svaghed for den type sko, fordi en del af mig åbenbart tror, jeg er Jenny from the block. Jeg var faretruende tæt på at købe dem 1½ størrelse for små, fordi det var den største størrelse, de havde tilbage, men blev så enig med mig selv om, at selv jeg ikke vil lide så meget for skønheden.

Det viste sig imidlertid, at al min dårlige shoppekarma rent faktisk var fabelagtig shoppekarma, for da vi fra Ku’damm ville stikke igennem Europa-Center for at komme over til bussen, rendte vi ind i en designeroutlet, hvor jeg naturligvis så mig nødsaget til at savle lidt. Og lige der midt på skohylden befandt sig et par nærmest perfekte Dolce & Gabbana-stilletter, som efter prøvning faktisk så ud til at være skabt til min fod. De var sat 75% ned, og fordi jeg havde begrænset mig sådan resten af turen, havde jeg rent faktisk råd til dem. (I ved, sådan ish.)

I morgen skal specialekontrakten udfyldes og afleveres, og derefter skal jeg sandsynligvis spise kanelgifler og se nærmere på Berlin-rovet. Jeg skal nok lige flashe ved lejlighed, men på nuværende tidspunkt er jeg nok nødt til at kravle tilbage til 1800-tallet og Dracula. Bis bald!

Kommentarer (9)

Der er lukket for kommentarer.