Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Udsalgstip og delleskjulere

Nummer et, nummer to, nummer tre, nummer fire, nummer fem, nummer seks.

Nummer et, nummer to, nummer tre, nummer fire, nummer fem, nummer seks.

Der er udsalg hos Zalando lige nu, og det er med at være lidt hurtig, for det kører kun en uge (frem til d. 18/10), så jeg tænkte, det ville være lidt fint at time det med jeres næste affiliateindlæg. Sidste gang var der ret stor glæde over nogle af de mere dellecamouflerende kjoler, og jeg har mange års erfaring i at finde sådan nogle, så vi fortsætter gladeligt i samme dur. Hvis det er det, folket vil have, så skal de eddermame få det! 😉

Linksne under billederne er affiliatelinks, hvilket betyder, at jeg får 8% af de salg, de generer. De bliver først og fremmest brugt på blogrelaterede ting som fx mit nye kamera og i øjeblikket betaling af abonnement til diverse datingsider, så jeg kan lave testindlæg. Vi man gerne bakke op om bloggen, men bryder sig ikke om mine kjolevalg, kan man også shoppe via Zalandos forside gennem dette link. Kram og Frankemøs på jer, der gider lege med. 🙂

Comments (6)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.