Udsalgstip og delleskjulere

Nummer et, nummer to, nummer tre, nummer fire, nummer fem, nummer seks.

Nummer et, nummer to, nummer tre, nummer fire, nummer fem, nummer seks.

Der er udsalg hos Zalando lige nu, og det er med at være lidt hurtig, for det kører kun en uge (frem til d. 18/10), så jeg tænkte, det ville være lidt fint at time det med jeres næste affiliateindlæg. Sidste gang var der ret stor glæde over nogle af de mere dellecamouflerende kjoler, og jeg har mange års erfaring i at finde sådan nogle, så vi fortsætter gladeligt i samme dur. Hvis det er det, folket vil have, så skal de eddermame få det! 😉

Linksne under billederne er affiliatelinks, hvilket betyder, at jeg får 8% af de salg, de generer. De bliver først og fremmest brugt på blogrelaterede ting som fx mit nye kamera og i øjeblikket betaling af abonnement til diverse datingsider, så jeg kan lave testindlæg. Vi man gerne bakke op om bloggen, men bryder sig ikke om mine kjolevalg, kan man også shoppe via Zalandos forside gennem dette link. Kram og Frankemøs på jer, der gider lege med. 🙂

Kommentarer (6)

  • Muligvis dumt spørgsmål, men får du kun 8% hvis man køber en kjole du har anbefalet eller er det whatever hos Zalando så længe linket hedder noget bestemt bagefter? (indsæt gerne generelt link, hvis du har ét) Jeg spørger fordi jeg handler en del på Zalando (ca 500 pr måned) og ser ingen grund til du ikke skulle få 8% af det hele 🙂

  • Det nederste link i indlægget her er et generelt affiliatelink. Det leder bare ind til Zalandos forside, og derfra kan du så shoppe løs, hvor jeg stadig får kommission af salget. Så brug endelig det! Jeg siger mange tak. 🙂

Der er lukket for kommentarer.