Hokkaido-fritter / Bagt hokkaido-salat

Jeg savner mine rodfrugter en del. Især den der bagte rodfrugtsalat, jeg før har tippet om. Så jeg forsøgte at erstatte rodfrugter med med hokkaido i stedet for. Det funker heldigvis ganske fint – det søde græskar med den salte feta – så tippet er hermed givet videre. Man kan også vælge at give fritterne en skvæt citronsaft, efter de er bagt for at tilføje lidt syre.

Fremgangsmåden er uendeligt simpel: Fjern kerner og skær hokkaidoen ud i “fritter”. Ikke for tykke, så bliver de ikke sprøde. Vend dem med en gang salt og peber og et ordentligt læs olivenolie og bag dem ved ca. 175 grader i 30-45 minutter, indtil de begynder at tage farve. Jeg har efterfølgende som sagt lavet en salat ud af det, fordi jeg har en svaghed for feta, men de kan også fint spises alene fx med mayo, hvis man vil have et lidt sundere alternativ til de helt almindelige pomfritter.

Enjoy!

Kommentarer (4)

Der er lukket for kommentarer.