En chokoladevinder!


Annonce

Puha. Jeg havde godt nok svært ved at finde en vinder. Meget svært. Her troede jeg, jeg skulle hoppe rundt i Bridget Jones-historier, og så smider I i stedet følelser en masse i nakken på mig. Jeg er helt oprigtigt ked af, at der kun kan være én vinder, men sådan er det jo gerne med konkurrencer.

I sidste ende endte jeg på Leah Sephira, der skrev:

Jeg har ikke været ude for en “sjov” oplevelse for tiden, men jeg har til gengæld virkelig været glad for at have min mormor (og for den sags skyld også min familie/venner) på det seneste.

Jeg mistede min kæreste for et par måneder siden og det er fandme svært og hårdt, og det er de færreste i min omgangskreds der har mistet en partner (og heldigvis for det da) så jeg føler mig ofte rimelig alene da der ikke er så mange der helt forstår det, selvom de prøver. Men min mormor mistede min morfar tilbage i 2007 og det har været så rart at kunne snakke med hende om det, for hun forstår præcis hvad det er jeg står i. Derudover elsker hun lakrids, sådan som i at hun rent faktisk ofte laver “lakrids kylling” eller drysser lidt lakrids pulver over diverse ting haha. Så hvis Hr. Anthon Berg kommer forbi mig vil jeg give hende dem alle sammen, for det ville hun blive rigtig glad for 🙂


Din mormor lyder som en fantastisk dame, og jeg er også ret vild med tanken om, at du får lov til at overhælde hende med chokolade, når det med bedsteforældre som regel er den anden vej rundt. Send mig en mail på miriam1313@hotmail.com, så får vi mormor hyldet i fællesskab! 🙂

Kommentarer (4)

Der er lukket for kommentarer.