Jeg er jo Bridget Jones #199

1. Jeg smider ofte ting på bloggens Facebook, som jeg morer mig over. I tirsdag var det ovenstående, jeg klukkede lidt af, hvorefter jeg igen måtte sande, at mor-mafiaen ikke altid har supermeget selvironi, da omkring 10 mennesker prompte unlikede. Oh well.

2. Købte et par nye træningsbukser, som var et kup til 100 kroner. Først da jeg kom hjem, opdagede jeg, hvorfor de var på tilbud: Helloooo cameltoe!

3. Og apropos træning, så rendte jeg for et par dage siden på the artist formerly known as Potentialemanden (ham med verdens værste bootycall) i min lokale Fitness World. Vi ignorerede, som de uskrevne regler foreskriver, pænt hinanden, men shit hvor var det akavet!

4. …Går pludselig op for mig, at det måske bare var mig, der ignorerede ham, mens han måske faktisk ikke kunne kende mig helt svedig og makeupfri. Ikke umiddelbart sikker på, at det ville være bedre, dog.

5. Min tomatplante har endelig opgivet kampen mod de lave temperaturer og lagt sig til at dø. Den endte med at producere et utal af fine, gule blomster, men aldrig så meget som en eneste lillebitte tomat.

6. Købte en buket roser til mig selv (fordi jeg har fortjent det!) og på dag to hang de allerede med hovederne. Er der et navn for det modsatte af grønne fingre? Medusa-fingre?

7. Et døgn nåede jeg at nyde min nye telefon. Så begyndte den at råbe “ingen tjeneste”, og nu vil den ikke engang registrere SIM-kortet mere. Topfedt.

8. I forgårs var jeg i Fakta efter ostehaps, da en dame pegede på min, okay, ret tilkradsede arm og sagde: “Du har nok kat, hvad?” Stor tak til Franken.

9. …Der i øvrigt ellers er virkelig vred på mig, fordi han begyndte at lave opkastlyde, og jeg derfor resolut smed ham ned fra sofaen, så han kunne kaste sin hårbolle op på gulvet i stedet for. Åbenbart en aldeles utilgivelig handling!

10. Jeg er langsomt ved at blive sindssyg over, at der kun er lidt over en måned til Balmain x H&M ryger på markedet, og vi stadig ingen priser har fået. Jeg prøver ihærdigt at spare sammen, for jeg er udmærket klar over, at det sandsynligvis bliver en dyr omgang, men jeg har ingen anelse om, hvor skidt det bliver. Hvis jeg skal til at sælge en nyre eller noget, så vil jeg gerne snart vide det!

Kommentarer (10)

 • Jeg elsker dit engagement, Miriam. Ny to-die-for-collab-kollektion fra H&M? Jeg har på ingen måde brug for den der back-up nyre!

  Roser skal bare købes billigt, så det ikke gør alt for ondt i sjælen, når de dør. Så kan man eventuelt booste planteselvtilliden med et par udødelige sukkulenter! 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Du skal ikke tage det så tungt med blomsterne! Jeg har lige fået al inventar tilbage i min lejlighed efter den har været tømt(pga vandskade, de kunne ikke give ordentligt besked og fik altså folk til at tømme den) og altså har mine blomster ikke blevet vandet i godt 2 måneder og jeg har været stiktosset, både over at folk har rørt mine ting, men også at de har pakket blomster ned i papkasser for det kan de jo ikke overleve!
  Men så pakkede jeg ud her i weekenden, og de er begge to i live og den ene har lagt an til blomster, WTF!! Jeg fatter ikke blomster og åbenbart så er man elendig til blomster når de faktisk har det bedre med at leve i en mørk kasse uden at kunne lave fotosyntese og få vand og alt det der, jeg fatter det ikke!! Den ene var så en sukkulent, men den anden har været ved at dø længe og nu er den bare som født på ny, omend lidt trykket på den ene side..

 • Jeg elsker der her indlæg 🙂

  M.h.t. roserne – alle afskårne blomster skal bare holdes ude af direkte sol, så skal du skære (vigtigt! skære, IKKE klippe, så “lukker” man planten sammen, og den kan ikke suge vand op) hver stilk skråt for optimal sugeevne (høhø), og have gennemtræk ca. 10 min. + skifte vand hver dag. Jeg lover de holder mindst en uge!

 • Fantastisk indlæg på FB, haahaa det er da sjovt. Overvejer om jeg skal tilmelde mig det så jeg kan følge med der. Mine børn har sådan nogle moderne spelt hipster navne der. Fremmede dame forleden fattede ikke jeg snakkede om børnene før selvsamme poder dukkede op. Så kan gamle fremmede damer altså bare lade være med at snage.
  Ja det er hvert fald ikke MIG der er underlig i valg af børnenavne.

 • Min mor har virkelig heller ikke grønne fingre, så hun har skiftet de døende blomster ud med plastisk blomster, og hun påstår hårdnakket, at jeg er den eneste, som har bemærket det…….

Der er lukket for kommentarer.