Treat Yo Self!

Nummer 1, nummer 2, nummer 3. nummer 4. nummer 5, nummer 6.

Nummer 1, nummer 2, nummer 3. nummer 4. nummer 5, nummer 6.

Jeg mangler virkelig fælt nye kjoler til det koldere vejr. De skal helst være længere, i nogle lidt mere efterårsvenlige farver eller måske lidt tykkere i stoffet. Asos har svigtet mig på området. Faktisk er jeg bange for, at min årelange kærlighedsaffære med Asos er ved at være slut. Ikke bare forekommer de mig at bevæge sig længere væk fra min personlige stil, de har også ændret leveringsbetingelser, så det nu er noget mere besværligt både at få leveret og refunderet sine ting. Jeg er godt gammeldags træt af det.

Mere og mere går jeg over til Zalando. De er stadig ikke helt så skarpe på udvalget som Asos, men den gratis levering og refundering vejer altså meget tungt. Jeg er virkelig glad for ikke længere at være nødt til at overveje, om jeg “tør” smide de mindre fleksible designs i kurven, for passer skidtet ikke, så ryger det bare retur, uden det koster mig en krone.

Anywho. Hverdagskjoler. Det var der, vi kom fra. Jeg har fundet lidt lækkert – hvis man altså deler min smag. Alle kjolerne vist ovenfor er fra Zalando, og eftersom vi har en affiliateaftale, får jeg 8% af de salg, jeg genererer via de her indlæg. Gider man overhovedet ikke gå i kjoler, men vil måske alligevel gerne bakke op om mig og Frank og bloggen, så kan man klikke sig ind via dette link og shoppe. Gider man godt gå i kjoler, men ikke støtte bloggen, så må man altså selv finde kjolerne derinde. 😉

PS: Den prikkede kjole fra Dorothy Perkins (nummer fem i første collage) bestilte jeg selv hjem i min sidste ordre. Den er noget nær perfekt, især hvis man gerne vil gemme en lille delle eller to. Min røg med tungt hjerte retur, fordi polkaprikkerne blev en anelse for rockabilly til min smag, men hvis man har en svaghed der, har den min varmeste anbefaling. Selv går jeg og håber på, de får den hjem igen i mørkeblå. Det er en fabelagtig kjole – især til prisen!

Kommentarer (8)

 • OMG! Jeg troede bare det var mig, der var en spasser til at refundere Asos varer. Efter at have hørt så meget om at “Det er det nemmeste i hele verden” turde jeg endelig købe en fødselsdagsgave. Der nu skal retur. Men man skal jo printe alverdens gejl og I dont know what. Du har ikke en smart genvej, vel? 😉

 • Der er ikke en smart genvej. Før i tiden fulgte der et klistermærke med ens ordre, som man bare skulle smide på returpakken. Nu er det nemlig blevet superbøvlet i stedet.

 • Dejligt med delle gemme tippet! Tør ikk bestille hvis de fremhæver de famøse lovehandels. Flere kjoletip til kjoler eller andet der kan skjule dem!

 • Lige et spørgsmål til det der affiliate-halløj; får du automatisk de 8% hvis man bruger dit link til den kjole man køber?
  Jeg har nemlig bestilt en af de ovenstående kjoler, men kunne ikke finde info om at der skulle udfyldes noget (heller ikke i indlægget).

 • Jeps, det sker helt af sig selv – hvis du holder musen henover et link, vil du se, at det starter med pn.zalando.net og så en hel masse tegn, før det egentlige link står der. Det er mine helt specialdesignede links, og Zalando kan så registrere, at når I kommer ind via et af dem, så kommer I fra min blog, og så får jeg automatisk kommision, når I køber noget. Pissesmart.

  Så jeg siger mange tak! 🙂

 • Super 🙂

  Og det var da så lidt! Kjolen koster jo det samme for mig, så det er da bare fint at du også får en lille smule ud af det 🙂

Der er lukket for kommentarer.