Ali og Andrew og kærlighed

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=CfdlIMlPmuA][youtube https://www.youtube.com/watch?v=YTzKY_DOBpo]

De her videoer er så småt ved at gå viralt, og jeg vil meget gerne hoppe med på vognen, for jeg synes virkelig, de er fine og rørende og rammer noget, de fleste af os har været igennem på den ene eller den anden måde.

Indrømmet, jeg blev lidt hidsig over Andrews virkelig dårlige forsøg på at forklare grunden til sin utroskab – nok i særdeleshed fordi jeg selv har siddet over for en ekskæreste og fået verdens lammeste forsøg på at forklare, hvorfor han syntes, det var en skidegod idé at smadre min tillid til ham i tusinde stykker. Men jeg bløder til gengæld op, da selv samme Andrew fortæller, hvorfor det er, han ikke har været i et forhold siden det med Ali – for det er præcis den samme grund jeg sidder med selv, og den jeg i for tiden gør et virkeligt ihærdigt forsøg på at overvinde.

I det hele taget kommer der nogle heftige følelser på bordet, og jeg blev virkelig ramt i hjertet af at være vidne til det. Det er både utroligt grimt og utroligt smukt og derudover sikkert virkelig sundt, og hvis ikke min egen ekskæreste og jeg ingenlunde var på talefod pt, så ville jeg bestemt sende en venlig forespørgsel, om vi ikke skulle give det her koncept et forsøg. Jeg tror næsten, det må være mit perfekte eksempel på closure.

Kommentarer (8)

  • Åh det rørte mig. I starten virkede det til at han var lige lovlig defensiv men ham blødte op og kom med nogle gode svar. Jeg har selv stået i en lignende situation hvor jeg ingen svar eller forklaringer har fået. Synes det var så fint. Det virkede til at der trods alt mellem alle de sårede følelser stadig var megen kærlighed tilbage mellem dem.

  • Åh, hvor er de to søde. Meget smukt og ærligt. Men på mig virker det, som om de stadig er forelskede i hinanden? Jeg ved ikke om det ligner closure, for mig ligner det mere en start på en genåbning af forholdet? (selvom de selv siger, de ikke ønsker det…)

  • Åh hvor rammer det bare. Jeg har selv været ude for min eks var mig utro, og jeg var single i rigtig mange år efterfølgende. Skide fedt indlæg!

  • Jeg græd som pisket, da jeg så den. Hvis man kigger på kortene på bordet, kan man se at der er klippet rimelig heftigt i det, men elsker slutningen. Er bange for at det er viralt på den måde, hvor vi til slut finder ud af at de er skuespillere, for jeg blev så rørt da han fortalte om billederne og da han sagde at han virkelig savnede hende. Ville også elske at finde ud af om de virkelig kun forblev 'venner' efter den video der 🙂

Der er lukket for kommentarer.