Efterårsgodter

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8.

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8.

Når man som jeg foretrækker et lidt mere feminint udtryk i sit fodtøj, kan efteråret og dets tunge støvler godt være lidt af en udfordring. Jeg har derfor samlet et udvalg af støvler, som er relativt praktiske efter en stiletelskers hoved og håber, det kan inspirere ligesindende. Jeg har forsøgt at udvælge lidt fra flere prisklasser, så hug venligst ikke hovedet af mig, hvis I forelsker jer i noget dyrt! 😀

Dette er i øvrigt jeres (semi)månedlige affiliateindlæg, så alt fodtøjet er fra Zalando, som betaler mig 8% af jeres køb, hvis I altså foretager sådan et. Det er ikke alverden, men lidt har også ret. 🙂 Deler man ingenlunde min smag i sko, men vil gerne støtte op om bloggen (og Frankens kommende dyrlægeregning nummer tusinde, den lort) alligevel, kan man i stedet vælge at klikke sig ind via dette link og shoppe løs. Jeg påtænker i øvrigt lidt et Zalando-indlæg nummer to senere i denne måned, fordi jeg selv har virkelig hardcore beef med min efterårsgarderobe og tænker, der sikkert er andre i samme båd.

Kommentarer (4)

  • Sådan et virkelig dumt lavpraktisk spørgsmål (helt uden relevans), men hvis jeg nu f.eks. anvender de links, og køber en hulens masse dyrt, for at returnere det igen – får du så stadig de 8% 🙂 ?
    REN nysgerrighed og ingen ondt i røven herfra!

  • Jeg påregner ikke lige umiddelbart at støtte dig/Frank i denne omgang (fordi jeg lige løb tør for alting på samme tid og derfor har brugt 600,- på apoteket i dag.. Yay…), men jeg vil bare sige, at jeg synes det er SÅ fedt, at du er så åben over hvad din aftale er med Zalando og hvordan det hele fungerer. Så tak for en skøn blog, jeg er virkelig trofast læser – og fellow crazy-cat-lady 😉

Der er lukket for kommentarer.