Den store datingtest #1

Dengang vi snakkede om ting, jeg kunne teste, prøvede jeg at komme i tanke om ting, jeg gerne selv ville have testet. Og der var især én ting, jeg enormt gerne ville have noget mere insiderinfo om: Datingsider. Hold nu kæft, hvor er der mange. Funker de? Hvor er der et ordentlig udvalg? Skal det koste kassen, eller kan man gøre det gratis?

Så nu tester jeg det. Eddermame. Idéen er at anvende (så vidt muligt) samme billede(r), samme profiltekst, samme mig og så se, hvad der giver det bedste resultat. Jeg lægger naturligvis hårdt ud og vil derfor den næste måned være at finde på henholdsvis dating.dk og scor.dk, som vel nok må siges at være landets mest populære sider på området.

Pt er jeg et par timer inde og kan afsløre, at jeg på Dating har fået fem breve og 11 “interesseret i”, mens det på Scor er stukket helt af, og jeg slet ikke har styr på, hvor mange breve, jeg har fået. Ingen dick picks indtil videre dog, hvilket er en smule skuffende overraskende.

Jeg melder ind igen om en måneds tid (måske før, hvis der reelt kommer noget dateværk ud af det), og så er planen ellers at teste nogle nye sider igen den efterfølgende måned. Jeg skal med andre ord til at være en rendyrket datinghore, det bliver pissegodt!

Kommentarer (36)

Der er lukket for kommentarer.