Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Shhh… #84

Der florerer sådan en meme rundt på nettet med George RR Martin, der udtaler, at hver gang nogen spørger ham, hvornår den næste bog i serien udkommer, så slår han en Stark ihjel. Well, hver gang nogen spørger mig om, hvor hemmelighederne bliver af, så venter jeg en dag med at poste dem…! HUSK nu, at de ikke udkommer på faste dage. Røvhuller. 😉

Egne hemmeligheder kan indsendes ganske anonymt her.

Comments (28)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.