Jeg er jo Bridget Jones #193

1. Hvis ens (fælt skuffende) tomatplante begynder at hænge lidt med stilken, og man ikke ejer blomsterpinde og sejlgarn til at binde den op med, så kan man altid bare bruge grillspyd og gavebånd.

2. Jeg har længe ønsket mig et nyt sofabord, da min nuværende løsning er noget med IKEA, hvilket er grimt nok i sig selv, men endnu grimmere når det kommer i kontakt med Frank-kløer. Det fine ved at bo på Østerbro er imidlertid, at folk smider virkelig pæne ting til storskrald, og da jeg fandt det perfekte sofabord lige neden for min dør, blev jeg afsindigt glad. Jeg fik det sågar helt selv bakset op på anden sal (med minimale ridser i malingen i opgangen) og sat ind foran sofaen… Hvor jeg kunne konstatere, at det var alt, alt for stort til at passe ind i min lille stue.

3. Ned med det igen – inklusiv nærdødoplevelse, fordi det er meget nemt at snuble i en maxikjole, når man slæber på et massivt mahogni-bord.

4. Da jeg havde sat bordet tilbage, hvor jeg fandt det, opdagede jeg, at den bib-bib-ting, man bruger til den automatiske port i gården, som jeg på brilliant vis havde gemt i min bh, var forsvundet. Jeg gik bordslæbningsruten tre gange, og der var ikke skyggen af dims. Var ved at blive rigtig mopset, da jeg tjekkede min bh igen og fandt den nede under mit venstre bryst. Helt ærligt, hvis ting vitterligt kan forsvinde i ens bh, så har man bare for store bryster.

5. Jeg gik og følte mig rigtig vigtig til det der event i fredags, indtil det sluttede, og alle de andre skulle videre til bloggerfest hos et PR-firma, og jeg ikke så meget som vidste, den fandt sted.

6. …Til gengæld var jeg ved at køre Thomas Blachman ned på hjemturen, fordi han steg ud af en taxa og bevægede sig i sneglefart over cykelstien helt uden at se sig for. Ikke at den sidste del som sådan kom bag på mig.

7. I går fandt jeg ud af, at telefonfuskeren ikke reelt har slettet sin Facebook-profil, han har bare blokeret mig. Hvilket får mig til at tænke, at han seriøst har været dum nok til at lave svindel med sit eget navn og gør mig dobbelt sur på mig selv, fordi jeg har været dum nok til at blive snydt af en tumpe.

8. Jeg fik en ordentlig bunke hjemmelavet knækbrød med hjem fra fødselsdag i går og var helt lykkelig, indtil jeg glemte alt om posens eksistens i min taske på hjemturen og derfor kom hjem med en ordentlig bunke knækbrødsfnuller.

9. Der kommer folk og skal rense mit udluftningsfilter i overmorgen, hvilket betyder, at jeg skal bruge de næste to dage på at rydde op og gøre rent. Tænk, hvis man var sådan en, der gjorde den slags helt uden grund… Livet ville være så meget nemmere!

10. Fandt i øvrigt i oprydningen et klippekort, der stadig havde otte klip tilbage! Så er det bare ærgerligt, at det er en måned siden, man holdt op med at kunne bruge klippekort…

Kommentarer (15)

Der er lukket for kommentarer.