Jeg stod lige og manglede…

“Men moster, det er bare, fordi jeg så godt kan lide neglelak, og jeg har næsten ikke nogen, og jeg har hverken en blå eller en guld, så jeg ved bare slet ikke, hvordan jeg skulle vælge, fordi de er så pæne begge to.” – Hvordan min niece fik lokket en ekstra lak ud af mig, da vi var i Matas, og jeg sagde, hun måtte få én.

Det er min absolutte overbevisning, at man, hvis man er født med et stort shoppehjerte, samtidig får evnen til at retfærdiggøre ethvert køb med i handlen. Hvilket faktisk er en smule unfair. Jeg har fx netop lagt en ordre på 800+ kroner hos Zalando (hvilket er mange penge på en SU!), og jeg har kun, kun gode grunde til det!

Se selv:

(P.S. (selvom man vist ikke teknisk set kan PS’e midt i en tekst): Linksne er affiliate, hvilket som altid betyder, at skulle I få lyst til at gøre mig købekunsten efter på nogle af disse fine varer, så får jeg 8% af det beløb, I køber for. Så kan I jo tilføje til jeres personlige retfærdiggørelsesargumenter, at I ved eventuelle køb støtter mig og bloggen, tøhø.)

Ankelstøvler fra Suite Blanco: Jeg mangler gevaldigt nogle pæne wedges. Det gør jeg faktisk. For de fleste af dem, jeg har, er sådan nogle chunky hverdagsbasser, der slet ikke dur til festlige begivenheder. Okay, undtagen dem der fra Zara, men de har peeptoe, og det har de her ikke, så de kan totalt bruges om vinteren også!

Kjole fra Dorothy Perkins: Jeg ved godt, jeg har en del kjoler, men jeg mangler jo faktisk nogle flere, der går ned til knæet, for jeg lærer aldrig at cykle i maxikjoler, og når jeg cykler i de lårkorte, flasher jeg hele København, hvilket jeg slet ikke er tynd nok til. Desuden kan man aldrig få nok sorte kjoler, vel?

Lys top fra Kiomi: Okay, den er virkelig pæn. Virkelig, virkelig pæn. Og så var den sat ned til 89 kroner, og den ser meget dyrere ud, og jeg har slet ikke noget, der bare minder om den!

Mørk top fra Twintip: 77 kroner?! Hallo, og svenskeren, der har anmeldt den inde på siden, har givet den fem stjerner og kaldt den “en favorit”. En favorit! For 77 kroner! Desuden passer sort og hvid jo til alt, så den kommer lynhurtigt til at tjene sig selv ind, det er jeg sikker på.

Pencil skirt fra Topshop: Jeg har jo faktisk kun pencil skirts i mørke farver, og hvad nu hvis jeg en dag desperat står og mangler et lyst, og så har jeg ikke et? Det ville jo være en katastrofe! Desuden får vertikale striber jo angiveligt en til at se tyndere ud, og det skal man aldrig kimse ad.

Se, nu kan man selvfølgelig argumentere for, at jeg kunne have begrænset mig lidt, men det kunne jeg faktisk ikke, for jeg havde fået en rabatkode med posten (totalt oldschool!), og den kunne først tages i brug ved køb for over 700 kroner. Og jeg kommer sikkert til at returnere det meste alligevel, og så bliver skaden jo reduceret. Desuden får jeg jo løn for det der oversættelse lige om lidt. Jaja, jeg ved godt, at pengene teknisk set er øremærket til en ny telefon, men ind imellem er det bare også nødvendigt at bruge nogle penge på ting, man har lyst til og ikke bare ting, man har brug for, ellers bliver livet altså for kedeligt.

Så altså, I kan godt se, at jeg faktisk nærmest slet ikke havde noget valg, ikke?

Kommentarer (12)

Der er lukket for kommentarer.