Jeg er jo Bridget Jones #190


Så glade var vi…

Dagens Bridget var egentlig umiddelbart ret mild. Jeg fandt ud af, at jeg ikke kan tælle, og derfor har lavet to Bridget #186, hvorfor det ene indlæg fik besvaret sine kommentarer liiiiidt sent – selv efter mine standarder. Den der ene person i mit liv, jeg var sikker på i det mindste altid ville have mindre styr på kærligheden end mig, er blevet forlovet. Og så har jeg mast en af de der fancy chokoladeovertrukne marshmallows helt til døde, fordi den var med som gratis gave i en boblekuvert med neglelak, og jeg trykkede på den hele vejen hjem fra posthuset for at prøve at lure, hvad i alverden det var.

Helt okay uge. Ingen større skandaler.

Og så i morges stod jeg op og skulle tage billeder af nogle sko, jeg ville sætte til salg, så jeg snart kan få råd til at skifte min mobil ud, og mit spritnye kamera sagde pænt nej tak til at læse mit SD-kort. Så jeg prøvede med et andet kort. Det ville det heller ikke læse. Og heller ikke det næste eller det næste igen. Og så løb jeg tør for SD-kort og måtte med tungt hjerte konstatere, at mit kamera er gået i stykker. Ni dage nåede vi at være lykkelige sammen. Der er selvfølgelig ingen garanti, for jeg har købt det brugt, og hvor er det dog bare topnederen. Internettet fortæller mig, at der sandsynligvis er noget, der er blevet bøjet nede i kortlæseren, og at det er et meget almindelig problem, så måske kan det relativt let fikses, men fuck hvor er jeg dog sur. Eddike-eddike-eddike-sur.

I dag er dermed øremærket til trøstespisning og vinduesshopping hos Net-a-Porter, og så må I meget gerne krydse fingre for, at problemet kan løses, og at vi ikke skal til at starte helt forfra på kameraopsparingen, for det orker vist hverken I eller jeg…

Kommentarer (6)

Der er lukket for kommentarer.