The Ones That Got Away

1. Ham den søde fra Århus Universitet, der også var sprognørd, og som virkelig lignede Owen Hunt.

2. Ham der var ret gode venner med ekskæresten og i virkeligheden et noget bedre match til mig. På den måde er jeg ret træt af alle de der uskrevne regler om fy-fy-dating i eksers omgangskreds.

3. Min svogers bror. Ikke fordi jeg nogensinde har haft lyst til at date ham – han har engang udtalt, at han synes, det er topfint, man skyder naboens kat, hvis den forvilder sig ind på ens grund, så jeg har det mildest talt lidt stramt med ham – men vi har noget dobbelt-dating i familien, som det kunne have været fedt at fortsætte. Min mors yngre brødre er gift med to søstre, og min mormors søster giftede sig med min morfars bror.

4. Rune fra punkt ni i Bridget #98. Shit, han var smooth… Gad vide, om jeg stadig har hans nummer?

5. Ham fra datingsiden, som jeg afviste alene af den grund, at han var fuldstændig latterligt out of my league, og jeg ikke kunne få det til at give mening, at han skrev til mig, når han tydeligvis burde skrive til Christiane Schaumburg-Müller-typer. Jeg var totalt overbevist om, at der var fusk involveret. I dag har jeg lidt wtf på over den beslutning…

Kommentarer (12)

Der er lukket for kommentarer.