Jeg er jo Bridget Jones #188

1. Når man har brugt over en time på at lave cat eyes, er det vigtigt at dokumentere med omkring 57 nærmest identiske selfies.

2. Hvorefter man så kan fucke hele lortet op ved at cykle 5 kilometer til fødselsdag i Nordvest.

3. Og i øvrigt sluge tre insekter på vejen. Tre!

4.Til fødselsdagen kan man så konkludere, at andre mennesker er blevet voksne, og at man er håbløs til at snakke med om pottetræning og kønsidentitet hos 2-årige… Men jeg kan bælle tequila som en motherfucker!

5. Forleden måtte jeg i øvrigt drage den lidt triste konklusion, at en af mine favoritkjoler så afgjort ikke er cykle-materiale. Til gengæld er det vel teknisk set bedre at flashe spanx, end det er at flashe trusser, ikke?

6. Jeg blev for nylig spurgt, om der var noget afro i min familie, fordi mine krøller er så krøllede, som de nu engang er. Det er der ikke, så vidt jeg ved, men nu kan jeg alligevel ikke lade være med at gå og tænke på, om jeg er en tusindedel et eller andet mere eksotisk end dansk. Det ville da være topblæret!

7. Jeg er stadig i gang med den store klædeskabsoprydning, der blandt andet har frembragt min gamle Eastpak skoletaske… Som Frank mener må være en ny seng indkøbt til ham og nu nægter at forlade, så jeg kan få smidt skidtet ud!

8. Troede egentlig omtalte oprydning ville medbringe en masse salte tårer over ting, jeg måtte skille mig af med, men da jeg først kom igennem lagene med jævnligt brugt tøj, røg jeg ind i en ordentlig bunke what-the-fuck. Som fx en nederdel med Tørsleffs vanillesukkermand på.

9. Har næsten fyldt to sorte sække og går nu og spekulerer på, hvordan i alverden, jeg skal få dem bakset op til tøjdonationscontainerne. Kan man mon leje en trailer til cykler?

10. Bruger i øvrigt overhovedet ikke oprydningen i skabet til at retfærdiggøre køb af nyt tøj. Kunne aldrig falde mig ind!

Kommentarer (16)

Der er lukket for kommentarer.