Så kører affiliate-bussen!

Nå, venner, vi skal have skrabet penge sammen til det der kamera, så hermed får I mit første indlæg nogensinde stopfyldt med affiliatelinks! Hurra! Jeg kan sådan lidt halvstolt afsløre, at det er Zalando, jeg har takket ja til en deal med. De er jo ret store og vigtige og sådan, så jeg synes egentlig, det er lidt sejt, at de sådan skrev til mig, selvom de nok er pisseligeglade med, hvem jeg er, så længe jeg hiver penge ind til dem… Hvilket jeg så vil gøre mit bedste for at gøre! 😉

Når jeg onlineshopper, er det primært hos enten Zalando eller Asos. Asos vinder, fordi de har en imponerende huskollektion, der passer rigtig fint til min personlige stil, men de taber, fordi det koster en formue at sende tøj, man ikke vil beholde, retur til England. Og jeg vil altså ikke betale flere hundrede kroner for at prøve et par kjoler på i 10 minutter. Det er den grund alene, der har gjort, at jeg i højere grad trækker over mod Zalando, hvor både fragt og returnering er gratis. Det var også sådan, jeg opdagede, at man faktisk med fordel kan vælge Zalando frem for rigtig mange mærkers egen webshop, hvor man generelt kan forvente at skulle betale for fragt og/eller returnering.

Jeg har derfor lavet nogle ikke synderligt kønne collager med rarhedsting fra nogle af mine favoritmærker på Zalando. (Jeg ville have lavet dobbelt så mange, men det tog seriøst fire fucking timer at lave det her indlæg, så I må vente med resten af mine yndlingsmærker til en anden dag.) Bliver man fristet og beslutter sig for at købe noget via et link under et af billederne, får jeg 8% af salget. Det vil altså sige, at køber man fx en kjole til 300 kroner, er det altså 24 kroner ned i min lomme. (Selv tak for matematiklektionen.) Det er jo ikke meget, så der kan være ret langt op til de par tusinde et nyt kamera koster – især hvis det viser sig, at lige præcis ingen af jer gider lege med, men nu prøver vi altså. Så må vi se, om jeg pludselig får en helt ny forståelse for de der modeblogs, der spytter affiliateindlæg ud på semi-daglig basis. 😉

Topshop: Nummer et, nummer to, nummer tre, nummer fire, nummer fem, nummer seks, nummer syv.

French Connection: Nummer et, nummer to, nummer tre, nummer fire, nummer fem, nummer seks.

New Look: Nummer et, nummer to, nummer tre, nummer fire, nummer fem, nummer seks, nummer syv.

InWear: Nummer et, nummer to, nummer tre, nummer fire, nummer fem, nummer seks.

Kommentarer (21)

 • Hvor er det dog ualmindeligt rart, at du lige forklarer, hvordan det der affiliatelink rent faktisk hænger sammen og hvor meget bloggeren får! Alle (eller i hvert fald mange) bruger det, men jeg har aldrig anet, hvad bloggeren får ud af det! Danke schön.

 • Normalt holder jeg mig langt væk fra at købe ting fra affiliate-links – jeg er i stedet den trælse type, der ser det på bloggen og finder tøjet på websiden udenom affiliate-linket, fordi jeg egentlig synes det er noget fis. Med det sagt, så vil jeg ikke tøve et sekund med at k'be noget fra et af dine affiliate-links, bare fordi du er så ærlig omkring det, som du nu en gang er. Det er så dejligt forfriskende!

 • Når man trykker på linket til armbåndet fra topshop som har nr. 4, kommer man ind på en kjole. Kan vi få linket til armbåndet? 🙂

 • Og det eneste, jeg kan tænke, er: “Seriøst, hvis Miriam har valgt bare nogle af dem ud som sine favoritter, så har vi skræmmende ens smag, da jeg er vild med det hele!” 😛

 • Nu er jeg på mine gamle dage (og fyldte tøjskab og skorum) blevet lidt nærig så selvom jeg kan lide mange af tingene så klikker jeg ikke en 600 kr kjole hjem. Men hvis du laver en med tilbuds(sko) ting så vil jeg være noget mere tilbøjelig til at klikke (u)nødvendige tøjgenstande hjem 😀

 • Hvad egentlig når nu jeg smækker noget af det på min ønskeliste og så (måske) køber senere? Så får du nada? Eller?

 • Bummelum. Altså, jeg er jo ikke så stærk i alt det tekniske, men så vidt jeg har fået forklaret, bliver der gemt en fin, lille cookie på din computer, så hvis du i dag klikker dig ind på noget via indlægget og beslutter dig for at købe det inden for den næste måned, får jeg stadig de 8%. 🙂

 • Ej, du må lige holde os opdateret med, hvor meget du ender med at tjene.. det er jo helt spændende! 😀 Jeg hepper på dig!

 • Hold da op Miriam, jeg føler jeg ser en helt ny side af dig her! Jeg vidste godt, at du havde god smag i sko, men vidste ikke at det også var så overvældende i tøj! Hvis bare jeg havde pengene sendte jeg gerne 10×8 % i din retning, men det er noget med, at man skal have penge, før man kan bruge penge. Held og lykke! (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Der var der liiige et par fine ting her. Hvis bare man havde penge.
  Derudover vil jeg også sige at man som læser er mere indstillet på at købe gennem dit affiliate, når du er så ærlig omkring det! Det er fandeme i orden – god karma i din retning.

 • Såååå hvis jeg går ind på Zalando via et link og køber noget, så får du 8%? Det behøver ikke være noget fra collagerne? 😀

 • Hvis du bruger det allerførste link oppe i tekstblokken – det der bare fører til Zalandos forside – så burde det også virke. Tror jeg. 😀

 • Nårh, jeg synes da ellers, der er lidt for enhver prisklasse her, men måske det næste affiliate indlæg er mere dig. 🙂

Der er lukket for kommentarer.