Dagsformen

På den postive side:

  • Jeg er med i denne uges Femina og faktisk okay tilfreds med billederne, selvom jeg normalt undgår smil-med-tænder, fordi det får mine læber til at forsvinde totalt. 
  • Besøg i Randers’ bedste rodebiks, der primært forhandler restpartier og kollektionsprøver, resulterede i en blazer fra Vero Moda og et par (nærmest hysterisk pæne!) bukser fra Stella Nova til den nette sum af 90 kroner per del. På moders regning, sågar.
På den negative side:

  • Affiliateindlægget har indtil videre indbragt mig hele ?32. Jeg er meget taknemmelig for den fine modtagelse, indlægget fik, og ekstra taknemmelig for de to(!) mennesker, der har benyttet sig af det, men må nok konkludere, at jeg indtil videre ikke skal forvente at blive millionær på det projekt! (Indsæt selv græder-af-grin-emoji.)
  • Jeg har sagt pænt farvel til Superman Jensen. Det var en rigtig fin første date, men den efterfølgende samtale har forsat i det samme spor, som jeg ihærdigt har prøvet at komme væk fra, og da jeg i går fik at vide, at jeg skulle “være lidt mere spændende på afstand”, konkluderede jeg endeligt, at han nok desværre var mere interesseret i min krop end min hjerne. Hvis man mister interessen, fordi jeg er i Jylland et par uger, så var den nok heller ikke så dyb til at starte med. Det er ærgerligt, for der var bestemt noget lovende over det, men jeg var også allerede begyndt at udvise en masse topnederen sider ved mig selv, fordi jeg simpelthen følte mig så enormt usikker på ham, og sådan gider jeg ikke være. Så på’en igen. 
You win some, you lose some. 😉

Kommentarer (22)

Der er lukket for kommentarer.