Uddrag fra en dagbog #2

Jeg glemte alt om pre-teen Miriam efter sidste indlæg. Som det jo gerne sker, når jeg starter på noget nyt. Men lad os kigge på, hvad hun ellers har skrevet af cringe-værdige ting…

Tirsdag d. 20/10 1998 (Miriam, 12 år, 6. klasse)

Jeg er rimelig glad for tiden. Min taske er dum. En dag gik lynlåsen op og alle mine bøger faldt ud. Jeg fandt et lille brev, jeg læste senere. Der stod: “Hej Miriam! Skal vi være kærester? Fra K.” Men, tænkte jeg, K og D kommer jo sammen, så jeg snakkede med F, som snakkede med K, som nægtede alt. Altså tror vi allesammen, det var J, der ville drille.

I dag trak F mig til side og sagde til mig, at hun skulle sige fra T, at han bedst kunne lide mig og syntes, jeg var hans bedste ven. Hold kæ… Jeg blev glad. (Nårh, søde ikke-bandende Miriam!, red.) F blev ved med at spørge om, at hvis han spurgte, om vi skulle ks (fancy shorthand for “komme sammen”, red.), ville jeg så sige ja? Jeg har en lille mistanke om, at hvis jeg sagde ja til F, så ville hun sige det til T, og han ville spørge, om vi skulle ks. Man har vel lov at drømme. (Efterfulgt af T’s navn i et hjerte og en tegning af en hest, red.)

Åh, fortids-Miriam. Dit liv var pinligt, men så meget lettere!

Kommentarer (13)

Der er lukket for kommentarer.