Kommentarer (29)

 • Jeg kunne meget nemt være hende med bacheloren og de dømmende øjne når folk køber buræg. Og til hende der mener børn er meningen med livet: Det synes jeg er synd for dig at du synes, men om ikke andet, så er jeg da glad for at du fandt hvad du mener er meningen med livet.

 • Vi kender alle det der med at sidde bag skærmen og bare HADE, mens vi sidder og stalker… (Ikke?)

 • Haha, den sidste!! Jeg haaaaaaaaaaaaaaaaader nogle bloggere, i en grad, hvor det er lidt latterligt. Men de er bare sååå dumme og patetiske, jeg kan ikke lade være med at læse med! Hate reading of blogs…lidt ala De Unge Mødre.

 • Føler mig uden for fællesskabet – jeg kan slet ikke relatere til den sidste. Og det er ellers ikke af mangel på hadeemner haha!

  Til gengæld er jeg lidt i chok over hende, med den orange lejlighed. Hvordan kan man have en orange lejlighed? o_O
  – er sikker på hendes hjem sikkert er fantastisk, men i min karikerende hjerne ville jeg nok foretrække at male lejligheden før jeg slog planten ihjel haha (:

 • Det der med at hade en, og alligevel stalke hende. Shit det gør jeg!! Min eks knaldede med en pige dagen efter ham og jeg slog op. Jeg hader hende. Sådan virkelig hader hende! Og egentlig også ham.. Jeg stalker dem begge 24/7, også selvom de ikke er sammen. Jeg føler hun ødelagde ham og jeg.

 • Jeg synes, det er synd at folk mener, at det er en selvfølge at man SKAL have børn.
  Desværre oplevelser jeg, som har valgt efter 5 års forsøg med fertilitetsbehandling, (2003-2008) at når dette ikke kunne lykkedes, så skal jeg ikke have børn, at jeg må argumentere for, hvorfor jeg synes det er ok. Det er åbenbart en selvfølge, at MAN så adoptere eller vælger at få plejebørn.
  SUK suk suk. Nej, og idag har jeg lært at ELSKE mit ekko liv UDEN børn ������������

 • Jeg dømmer også folk, der køber buræg. Jeg synes næsten, det er det mindste, man kan gøre. Men sådan tænker vegetarer selvfølgelig også om mig som kødspiser.

 • Øv, hvor er det surt, at du oplever, at folk ikke bare kan respektere din beslutning. Det oplever jeg også som en, der aldrig har haft lyst til det med børn.

 • Jeg køber buræg, især sidst på måneden … hvis du kigger fordømmende på mig, ville jeg aldrig få tanken at det har noget med æggene at gøre! Til gengæld vil jeg nok blive forvirret og lidt ked af det over at en vildt fremmed vil sende mig onde blikke … så tænk hvad du vil om mig, men tænk måske også lidt på om dit budskab når frem …

 • Der er forskel på at tænke en tanke om folk og på at prøve at sende dem et budskab. Hvis jeg ville det, ville jeg sige noget til dem i stedet for at signalere noget med et blik – det får man helt korrekt intet ud af. Men æg er ikke en nødvendig spise. Hvis jeg ikke har rød til at købe noget, der ikke er dyrplageri, så undværer jeg hellere.

Der er lukket for kommentarer.