Frank, 14 år

https://player.vimeo.com/video/122769750

https://player.vimeo.com/video/122769751

På denne dag for 14 år siden blev der et sted i Nordsjælland født en lille pelsklump af racen British Shorthair. Han fik navnet Flemming. Et mærkeligt navn. Det syntes nye hans familie også, da de fik ham hjem, så de ændrede det til Storemis. Det var ikke meget bedre. Da han ti år senere flyttede ind hos mig på Østerbro, blev han derfor til Frank. Det har han været lige siden, og det forbliver han, til den dag han dør. Som forhåbentlig bliver aldrig.

Sidste år tog jeg nogle mægtigt fine billeder på Frankens fødselsdag. I år har jeg ikke længere et fungerende kamera til den slags, så jeg syntes i stedet, det ville være en genial idé, hvis jeg filmede fødselarens fødselsdagssang og det efterfølgende festmåltid. Men tingene går ikke altid, som man ønsker det, især når man har med katte at gøre. Heldigvis forstod herren til sidst, at der ikke var skumle dyrlæge-bagtanker ved den lokkende tallerken og gik ret meget amok. Hvilket altid ser lidt sjovt ud, for han har jo ikke så mange tænder tilbage.

14 år er en flot alder for en brite, hvor gennemsnittet ligger på omkring 12. Og hvis han officielt blev teenager ved de 13, så skal han vel også konfirmeres i år og selvfølgelig holde stor fest, ikke? Tror I, Grumpy Cat kommer, hvis man sender en invitation? Og gør I?

Kommentarer (11)

Der er lukket for kommentarer.