Shhh… #61

Det var meningen, jeg i dag skulle have ramt det officielle halvvejsmærke i Projekt Bliv-Tynd-Og-Lækker og så efterfølgende have skrevet et indlæg om, at det altså faktisk slet ikke er så svært, og alle kan gøre det! Men da jeg trådte på vægten, havde jeg i stedet for at smide de manglende 200 gram taget 800 gram på, og så røg både optimismen og det planlagte indlæg lidt ud ad vinduet. I stedet gik jeg halvmopset ind i min seng og tog en lur på tre timer, så nu får I hemmeligheder i stedet. Jojo, begivenhedsrig dag. 😉

Hemmeligheder indsendes ganske anonymt lige her. Gerne mange og saftige! 😉

Well, fuck.

Kommentarer (12)

  • Dét med babyen har jeg også lidt! Er bange for at min hund bare bliver nr. sidst på prioriteringslisten lige pludselig. Så hellere vente nogle år endnu..

  • Den med nachos er jeg helt med på! Jeg har dog været på en slem nedtrapning i de sidste par måneder, men det er og bliver simpelthen verdens bedste mad!
    Jeg gik endda så langt som til at få skrevet nachos ind i min madplan, da jeg skulle komme mig over min anoreksi. Og det er ikke engang løgn. Måske burde jeg havde indsendt en hemmelighed om det i stedet for at bralre ud med mine mærkværdigheder.

  • Jeg kender adskillige ellers fornuftige folk, der mere eller mindre har kasseret deres kæledyr post-børn. Det er virkelig en sørgelig udvikling. 🙁

  • Jeg ved godt, der er mange, der foretrækker målebånd frem for en vægt. Personligt synes jeg, målebånd er lige så upræcise, fordi du skal måle dig på det præcis samme sted for at få et resultalt, og ting som oppustethed kan give enorme afvigelser. Desuden finder jeg det demotiverende, at resultaterne talmæssigt er så små. Så jeg holder mig bare til min vægt. 🙂

  • Den med gamle, lumre mænd – i feel u! Efter min profil på sugardaters kan jeg ikke se ældre mænd i øjnene mere, jeg er sikker på de kan genkende mig haha!

  • Jeg forstår virkelig den med personen, der føler sig forkert, fordi han er ekstrovert. Men jeg har efterhånden lært at vende det til min egen fordel og ikke slå mig selv ligeså hårdt i hovedet, som jeg ellers tidligere har været god til. 🙂

Der er lukket for kommentarer.