Jeg er jo Bridget Jones #172

1. I går tog det mig næsten en halv time at rede mit hår ud. Nogle gange overvejer jeg, om jeg kunne bære det skaldede look, for det ville helt ærligt gøre mit liv noget lettere.

2. Tænkte derfor jeg for sjovs skyld ville photoshoppe mit ansigt ind i stedet for Amber Roses, men resultatet endte helt ærligt lidt uhyggeligt, fordi jeg enten er faretruende lyserød, eller Amber Rose er skræmmende orange. Måske en kombination.

3. Var på apoteket for at købe medicin og forventede den sædvanlige pris på et par hundrede kroner. Men nej, mit medicinår er startet forfra, og jeg måtte bittert smide +1200 kroner på det skidt.

4. Apropos medicin, så har Frank udviklet en helt unik evne til at spytte sine antibiotika-kapsler ud igen, uanset hvor langt ned i halsen jeg skubber dem. Det er faktisk ret imponerende.

5. Jeg er i øvrigt stadig ikke blevet tilgivet efter at have taget ham til dyrlægen, hvilket betyder, at jeg nærmest konstant kravler rundt på gulvet med en godbid strakt ud mod en meget, meget vred Frank i et forsøg på at vinde hans kærlighed tilbage. So far, no luck.

6. Efter at have skrevet med en lovende Tinder-fyr i et par dage, syntes han endelig, det var på tide at informere mig om, at han faktisk kun ledte efter en pige til en trekant med ham og hans kæreste. Jeg lægger nu officielt Tinder på hylden i et stykke tid. People be crazy.

7. En af de større tragedier i et pigeliv må nødvendigvis være, når man glemmer at skrue låget på igen efter at have brugt sin yndlingsneglelak og først opdager fejltagelsen, når den er død. Hyl.

8. Fortalte en af mine venner, at jeg er panisk angst for at skulle forlade uni og fik reaktionen: “Men du skal jo ud at bruge dine kundskaber og bidrage til samfundet!” …Jeg hader økonomer.

9. Generelt hader jeg folk, der har styr på sådan noget med økonomi og derfor på denne tid af året får penge tilbage i stedet for at skylde staten de samme 1600 kroner, jeg gør hvert år.

10. Jeg kan ikke komme på et punkt ti, men det ville sikkert også bare være mere brok over, hvor fattig jeg er, og det er pisseirriterende at høre på alligevel.

Kommentarer (32)

 • Gnider du Frank på næsen bagefter du har proppet pillen ind i gabet på ham? 😛 Det skulle give katte til at sluge. Ved ikke om det rent faktisk fungerer eller om vores misser bare vælger sine kampe x)

  // Christine // http://www.sephei.dk

 • Du er så cool, Miriam!
  Hvad skal man med økonomisk viden? Det hele handler jo om at finde en rig mand 😀 (ironi kan forekomme)

 • Mht. punkt 4, så skulle det virke at puste dem i hovedet, for at få dem til at sluge pillen.

 • Man kan jo netop IKKE finde ud af økonomi, hvis man skal have penge tilbage i SKAT 😉 Det bedste er jo at det går lige op, og man hverken skal betale eller have tilbage..

 • Jeg 'glemte' at rede mit hår i en 2,5 uges tid, hvorefter jeg måtte bruge en time og tre kvarter(!) på at få det tilbage til normalen. Hvorefter jeg brugte lidt for længe på at begræde, hvor strukturløst (*host*ufiltret*host*) det var, og nu er tilbage på katastrofekurs. Overvejer også lidt det skaldede look…

 • Med hensyn til dine medicinudgifter, så kan du måske få kronikertilskud? Kan ikke huske hvad grænsen er, men spørg din læge, eller på apoteket. Jeg har desuden den aftale med mit apotek, at jeg betaler omkring 300 kr fast, hver måned og har derfor ingen ekstra udgifter, når tilskudsåret starter forfra, ret genialt, efter min mening.

 • Det er da individuelt, hvad man synes er bedst :p Personligt gør jeg da med vilje sådan, at jeg får lidt penge igen på det her tidspunkt, både for ikke at risikere at ende på minussiden, og fordi jeg bedst kan lide at få en bunke penge samlet og sætte dem på en opsparing frem for at have let's say 200 kroner mere mellem hænderne hver måned.
  Og jeg kan altså godt finde ud af økonomi – det er jo netop en bevidst beslutning, jeg ikke ville kunne tage, hvis jeg ikke kunne finde ud af økonomi :p

 • Urg og ævs for nummer 7 – men mange lakker kan altså genoplives! Der er håb:)
  Prøv at genoplive den indtørrede yndlingslak med god sjat neglelakfortynder (det skal være en neglelakthinner – IKKE remover!) og shake it all about. Tilføj evt en lillle sjat (altså få dråber) klar lak. Måske skal du også røre lidt rundt i lakken med en orangepind eller lign i starten. Hvis den bliver for tyndtflydende lad den stå uden låg i en halv times tid – og glem den ikke igen:p

 • Selvom du sætter de overskydende skattepenge ind på en opsparingskonto, når du får dem udbetalt, er det stadig ikke optimalt set fra et økonomisk synspunkt. Du går jo glip af et helt års månedlige renter. Derfor ville du få mere ud af dine penge, hvis du bare satte trækprocenten/forskudsopgørelsen lidt ned, og i stedet satte de penge, du normalt betaler ekstra til SKAT ind på en opsparingskonto i banken. Så set ud fra et stramt “homo economicus” synspunkt, så kan du “ikke finde ud af økonomi”… 🙂

 • Hvis man er så heldig at være ydstyret med noget så tbdigt som vaskeægte krøller, må man altså ikke klippe sig korthåret! Så må man lide lidt for skønheden. Ellers er der ingen retfærdighed til. Ps. Dårlig Tinder-stil af trekants-duden. Kunne han da godt lige ha' sagt!

 • Hvor befriende at læse om din skræk for at blive færdig på uni. Jeg er færdig lige om lidt, men bliver panisk hver gang folk spørger, hvad jeg skal bagefter, når jeg tænker på de kommende ansøgninger, samtaler osv. :/

 • Ha ha! #6 mødte jeg også på Tinder i sidste uge – virkelig sød og behagelig mand… Lige indtil…!

 • Jeg kunne heller ikke få piller i mine 2 “gamle” katte. Den ene havde udviklet en teknik, hvor hun, så snart hun fik en pille i munden, begyndte at producere en imponerende mænge spyt, indtil pillen kom sejlende ud af en af mundvigene.

  Ret sejt fundet på faktisk…. Og det virkede! 🙂

 • Njaeh, jeg må nok være enig med Anonym nummer to, Jeg kender mange, der bruger skat som en slags overraskelsesopsparing. Det betyder, at man ikke kan bruge pengene for tidligt, som man kan gøre det med den almindelige af slagsen. Bare fordi man med fornuften ved, at det ville være klogere at lave en opsparingskonto, er det ikke sikkert, det er det, man vælger at gøre.

 • Jeg tror, vi er mange, der har det sådan. Det er bare lidt et tabu, fordi det jo er meningen, vi skal være voksne og forberedt på, at det er det, der skal ske.

 • Måske er det noget, de lærer med alderen? Frank får den manøvreret over i siden af munden og spytter den så ud ad mundvigen. Pissesmart… Og ditto irriterende!

Der er lukket for kommentarer.