Jeg er jo Bridget Jones #168

1. Når det er valentinsdag, og man både er syg og netop dumpet, så ryger der væsentligt mere chokolade ned end optimalt er. Jeg gruer for at skulle på vægten igen i denne uge.

2. Blev et kort øjeblik begejstret omkring klokken 16, da det ringede på døren, og jeg troede, der skulle komme blomster fra en hemmelig beundrer. Det var reklamer.

3. Jeg bor omkring 500 meter fra Krudttønden, og jeg havde absolut ingen anelse om, hvad der foregik, før det begyndte at vælte ind med sms’er om, at jeg skulle være sød lige at holde mig inden døre.

4. …Hvilket jeg selvfølgelig først læste som, at jeg skulle holde mig inden døre, fordi der snart kom et bud med valentinsgaver til mig. Hvad fuck sker der for desperationen, hjerne?

5. Jeg har i øvrigt selvfølgelig unmatchet Potentialemanden på Tinder, så hans billede ikke blev ved med at stirre skadefro på mig. Det viste sig at være en større fejltagelse, fordi jeg nu bliver ved med at rende ind i ham som potentielt match. Lorteapp.

6. Jeg blev i dag vækket af, at det bankede på min dør. Da jeg kiggede ud ad dørspionen, viste det sig at være raslende børn. I kostumer und alles. Jeg blev så panisk, at jeg ikke åbnede. Jeg har simpelthen været ude af gamet så længe, at jeg ikke vidste, hvad jeg skulle stille op. Hvad giver man dem i dag? Slik? Penge? Og hvor meget?

7. I tirsdags var jeg til specialemøde, hvor jeg lærte, at jeg allerede er bagud med forberedelserne. Hallo, jeg starter ikke engang før næste semester!

8. Folk er begyndt at indsende “jeg spiser mine bussemænd”-hemmeligheder igen. Er jeg virkelig nødt til at indsætte en permanent bemærkning om, at de er uønskede?

9. Hvis jeg hører argumentet, at “50 Shades of Grey er en utroværdig repræsentation af BDSM-miljøet” én gang til, så eksploderer jeg. Det er fiktion! Rådden fiktion, javist, men stadig fiktion. Pretty Woman er næppe heller en helt realistisk portrættering af livet som prostitueret.

10. …Når det så er sagt, så gør alt den snak om sex mig virkelig bitter (ja, mere end sædvanligt) over, at jeg ikke har en kæreste.

Kommentarer (15)

Der er lukket for kommentarer.