Dating er et lortekoncept

Ja, jeg beklager den lidet optimistiske overskrift, men en spade er nu engang en spade.

Jeg er den dårligste dater i verden. Jeg hader dating. Jeg vil gerne være forelsket, og jeg vil gerne være i et forhold, men jeg afskyr den periode, hvor man skal prøve at lure, om den der fyr, man finder lidt interessant, er en good guy/okay guy/fuld-af-løgn-guy. Jeg forstår ikke spillet. Jeg kan ikke finde ud af at vente en time med at svare på en sms for at virke vigtig eller at lade være med at plapre om Frank, hvilket får mig til at være håbløst paranoid omkring, hvorvidt jeg nu er interessant nok.

I torsdags tilbragte jeg det meste af dagen med at spise meget mere chokolade, end er tilladt, når man prøver at komme af med sit julefedt (okay, og også en del af det, der var der før jul) og derudover spammede jeg veninder med panikslagne, selvynkende sms’er. Standard torsdag. Jeg har nemlig fundet en af de der virkelig få mænd på Tinder, der lader til måske rent faktisk at være noget ved. Sådan, på sigt und alles. Problemet er så, at min telefon langsomt er ved at lægge sig til at dø, hvorfor den crasher et par gange dagligt. Jeg meddelte derfor Potentialemanden, at det var tilfældet, og han foreslog, vi skiftede over til sms, hvilket er en anelse lettere at have med at gøre. Så jeg gav ham mit nummer. (Hvilket, Tinder-folk ved, er en pretty big deal, for så kan man pludselig ikke unmatche mere!)

Situationen er imidlertid den, at jeg har haft det samme telefonnummer, siden jeg første gang fik en mobiltelefon som 13-årig, og at det nummer derfor er registreret hos min far, som er fra den generation, hvor man ikke gør sig i hemmelige numre. Så når man først har krakket mit nummer, er det derfra ret nemt at opstøve alt, der er at opstøve om mig på nettet. Facebook, instagram, bloggen, all that jazz. Og da jeg (tydeligvis) ikke rigtigt er typen, der værner voldsomt om mit privatliv, er der en del at komme efter. En del, man måske ikke sådan lige har lyst til at dele med en mand, som man prøver at lokke til at synes, man er helt vildt sød.

Fire timer efter jeg havde givet Potentialemanden mit nummer, var der stadig ingen lyd, og jeg drog derfor den logiske pigekonklusion: Jeg var blevet vejet og fundet for let tung og fuld af kat og tilbragte derfor resten af aftenen i mit badekar med Lindt 70% og The Vow på skærmen og svælgede i, hvor utroligt synd for mig, det er, at der ikke findes en mand, der kan se, hvor fantastisk (Frank og) jeg er.

Omkring en time efter jeg havde spist det sidste stykke chokolade, skrev manden dog selvfølgelig, fordi han er typen, der har bedre ting at lave end at tilbringe hele sin aften med at lege med sæbeskum og derfor ikke lige havde registreret, at der var gået otte fucking timer. Jeg tilgav ham allernådigst, fordi han ikke var klar over sin synd, og i dag er vi en hel uge længere henne i processen, og jeg er lige ved at tisse i bukserne af skræk. Det er meget lang tid siden, der er en mand, der har holdt så længe, uden jeg har konstateret, at han var en tør kiks/ukultiveret bonderøv/uempatisk burægskøber, så kryds lige fingre for, at jeg måske endda kan vente lidt endnu med at fucke det hele op…

Kommentarer (23)

 • seriøst, first date spørgsmål nr1: Hvilke æg køber du? lollede så meget over uempatisk buræg, tak tak tak!

 • Elsker det. Det kunne få et smil henover mit hostende feber-ansigt, som burde læse til eksamen -.-' Du er en fantastisk overspringshandling.

 • Hvorfor er det overhovedet stadig lovligt at sælge buræg!?
  Jeg synes du er herre sød og tillykke med uge-jubilæet! Tricket er ikke at gøre opmærksom på den eventuelt manglende evne til at sætte nutids-r korrekt. Nogensinde.. Men så på den anden side var det nok heller meant-to-be..

 • du er fantastisk, miriam.
  jeg er netop nået forbi det stadie, du er (er blevet klar over at ham jeg har med at gøre er helt fantastisk, og han synes tilsyneladende noget lignende om mig), og det er stadig skønt! så bliv ved med at slås for det. for et par uger siden bankede ham der, min, på min dør med (økologiske) æg og bacon fordi han syntes, jeg fortjente lidt lækker morgenmad. sådan noget kan lange varme bade og katte (næsten) ikke erstatte.

 • Han er heldig, at han har fundet dig, Miriam! Jeg krydser alt, hvad jeg kan, for at sommerfuglene (med al den panikangst, der desværre også kan medfølge) kan få lov til at flyve rundt lige så længe, du ønsker det, for det har du fortjent!

 • Hahaha, jeg ved godt, at det her nok skal være et af de mere dybfølte indlæg, men det er virkelig bare så godt skrevet. Det rammer lige i lattermusklen! (:

  Alle ved, at dating burde forbydes – let's just get on with it already. Men når det er sagt, så krydser jeg mine små, romantiske pølsefingre for, at Potentialemanden viser sig at være Mr Perfect (eller i hvert fald tæt på).

 • Tillykke tillykke! Til ham, selvfølgelig 🙂
  Har heller aldrig fattet de der spil. Og er så skod til dem! Så fuckede det op så ofte, indtil jeg fandt en mand, der heller ikke spillede spil. Instant relief!
  Krydser alt, hvad der krydses kan, og come da så lige on, besse… 70%? Det er jo sundheds-trøstespisning! 😉

 • Jeg håber herre meget at han finder ud af hvor åndssvagt sej du er (sej er altså stadig et topmoderne ord at bruge), for det synes jeg virkelig! Du er klog og smuk og Frank er sgu da bare bonus. Juhu, jeg hepper fra Århus! OG så lige herre meget glitter og tryllestøv og hvad man ellers smider når noget er godt, for det er din blog dæleme for tiden. Herre højt niveau und alles

  (Ps hader krak)

Der er lukket for kommentarer.