Jeg er jo Bridget Jones #165

1. Den opmærksomme læser vil vide, at jeg har et meget usundt forhold til mine Marc Jacobs mus, der derfor er gået helt i smadder, og at jeg længe har været på jagt efter en erstatning. Og så dukkede de endelig op. På Yoox. I et utal af varianter og til meget pæne priser… I slutningen af fucking januar, den notorisk værste økonomimåned af alle!

2. I morges blev jeg vækket af Svend-Erik, der blev ved med at sende mig sms’er for at høre, hvad jeg havde skudt i den tro, at jeg hed Allan og var sådan en, der kunne håndtere et skydevåben.

3. Jeg har altid lovet mig selv, at jeg ikke vil gå op i instagram (@miriampoulsen), fordi sproget er min force, og mit liv i øvrigt er røvkedeligt. Men nu har jeg været én følger fra at nå 1300 i en næsten en uge, og så tager jeg alligevel mig selv i at klikke opdater en gang i timen…

4. I går havde jeg virkelig fornuftigt fodtøj på for første gang i årevis. Jeg kan ikke helt finde ud ad, om det er frem- eller tilbagegang.

5. Mænd på Tinder, der lægger ud med at fornærme Frank… Hvad er det ved den strategi, I finder så appellerende?

6. Jeg fik en Römertopf i julegave og har brugt den virkelig flittigt lige siden. Det er jo en fantastisk opfindelse! I dag tog jeg den igen ud ad skabet, da den gled ud af min hånd, ned på gulvet og delte sig i to lige store stykker. Suk. Ting har bare kortere levetid i Casa del Miriam.

7. Hvad værre er, at min mor var her i går og fyldte mit køleskab med Römertopf-venlige ingredienser, og nu er jeg utroligt bitter over, at jeg skal have squasghetti til aftensmad i stedet for langtidsbraiserede kalvehaler…

8. Jeg har i skrivende stund haft ferie i en uge og nået lige præcis én ting på min to-do liste. Den absolut letteste ting, selvfølgelig.

9. Endelig, endelig har jeg fået smidt mit kæmpestore, meget klodsede billedrørs-tv ud. Føler mig meget teknologisk med på beatet. Næste mål: Trådløst internet!

10. Frank har selvfølgelig allerede erklæret den tomme plads på tv-bordet for værende ny katteseng. Vi er nu oppe på syv styks.

Kommentarer (20)

 • Nu har jeg altså også fået idéen om, at jeg bare må eje de Marc Jacobs sko, selvom jeg aldrig før har skænket dem en tanke!
  Kender ikke til siden Yoox, ved du om der kommer told osv. på, når man bestiller derfra?

 • Åh hvor er det ærgeligt med din Römertopf! En af de store grunde til at jeg glæder mig til den dag hvor jeg får et ordentligt køkken med en ordentlig ovn igen. Hvis du ikke er bange for genbrug, vil jeg dog lige tippe om at man ofte kan få dem billigt i diverse genbrugsbutikker. Det er åbenbart ikke alle de fantastiske retter man kan få ud af Römertopfen.

 • Tak for hurtigt svar! Nu er jeg altså kommet til at kigge videre på siden, og er “desværre” faldet for endnu flere ting!
  Har du erfaring med at sende varer retur til dem? Undskyld for spamming!

 • Jeg har også købt min i Føtex til 100 kr. Den fungerer upåklageligt og ligner også “de dyre” 😀

 • Jeg har købt min Römertopf på et loppemarked i sommers til 20 kr. Jeg tror ikke at den søde dame, der solgte mig den har brugt den mere end et par gange. 😀 Det har jeg til gengæld…

 • Jeg vil da vove at påstå, at dit liv ikke kan være helt kedeligt, hvis du bliver forbundet med en skydeglad (eller -gal) Allan!
  Jeg får højest lomme-opkald fra min far..

 • For første gang nogensinde er jeg vildt glad for jeg har str. 42 og dermed ikke kan shoppe de sko. Ellers var jeg nok på vej ud i en skilsmisse…. 😀

 • Meget ærgerligt med römertopfen. Jeg er virkelig virkelig glad for min – den står lige nu og simrer i ovnen med en osso buco-lignende ret, som jeg glæder mig til at gå ombord i 🙂 Jeg har den 'ægte' römertopf, som jeg købte på tilbud til 100 kroner for et halvt års tid siden, men synes den er ret ofte på tilbud for tiden, så den burde være muligt at genanskaffe på trods af januar-tomme lommer 🙂

 • Må din Römertopf hvile i fred. Jeg e l s k e r vores stegeso. I mean – grydebrød og langtidslavede kødretter, det er jo et genialt stykke ler!
  Jeg er selv kæmpe IG fan, kigger da lige forbi, så husk at trykke opdater 😉

 • Har egentlig aldrig rigtig set fidusen i de sko, indtil nu. Dem i sort “pony” pels, hold op de er flotte! Hvis de er der i febuar, kunne de sagtens blive første sko køb i 2015! 🙂 – Nu da du har et par, kan du så ytre et par ord om størrelserne?

 • Jeg synes også længe, de var åndssvage… Kærligheden til dem kommer ligesom snigende! 😀 Jeg har dem bare i min sædvanlige størrelse. 🙂

Der er lukket for kommentarer.