Kommentarer (20)

 • Jaaah, altid godt med noget gossip på en mandag!
  Uh, den med Facebook på fødselsdagen må jeg godt nok nikke genkendende til! Hold op, hvor har jeg også overvejet det mange gange!

 • Til den med at ønske at være hvid. Jeg håber inderligt at du vil lære at elske dig for den DU er. For det er sgu lige meget med hvilken hudfarve man har! <3 Men ja, håber du finder dig selv.

  Den der ikke vil have børn pga bla hængepatter.. Well, gravity + age is a bitch. Det vil ske alligevel. Du kunne selvfølgelig få et lift, men det kan man altså også efter at have fået børn. Men det er nok også de første to ting du nævner der tæller mest. Ville bare lige pointere at man nu altså kan få det uden at få børn 😀

 • Jeg har altså været gravid med, født og ammet tvillinger uden at få hverken strækmærker eller hængebryster 😉 Fat mod!

 • Jeg kan simpelthen ikke tro på den med sokkerne. Smide dem ud efter brug? eller også bruger personen dem bare mange dage i træk – men sokker er dyre, hvem har råd til det? o.O

 • Går den så går den! Og det gik jo..?
  ALLE har vel snydt på den ene eller anden måde i løbet af deres skoletid! Og nogen af os oplever kæmpe pres fra vores forældre, som har meget høje forventninger.

 • … jeg har aldrig snydt i skolen. Ever. Og har fået skolens højeste snit. Ligegyldig info, ja, men man gør sig selv ofte en bjørnetjeneste ved at snyde, da man kommer endnu længere bagud. Og hvis man ikke kan skrive en SRP, såeh bliver et speciale meget op ad bakke. Men jeg kan da sagtens følge det med pres fra forældre, det tror jeg mere handler om at sige fra, og stoppe med at være en curlingbarn (eller tillade den opførsel fra sine forældre, kender mange, der ikke KAN sige fra selv langt op i tyverne). Lad være med at snyde, men gik den så gik den og så har man nok lært, at det sgu var heldigt og ikke gøre det igen 😛

 • Jeg har heller aldrig snydt i skolen. Men jeg ved, det er meget almindeligt. Der er jo ingen, der siger, at man nødvendigvis går videre til uni, fordi man har en studentereksamen.

 • Hvis man vil det der med børn nok, så tror jeg ikke, et par strækmærker ville afholde en. Jeg gætter på, lysten ikke rigtigt er der.

 • Det kommer vel an på, hvilken slags strømper man bruger. En tennissok koster en krone – det har de fleste vel råd til, tænker jeg.

Der er lukket for kommentarer.