Uddrag fra en dagbog #1

Da jeg var yngre, skrev jeg dagbog. Selvfølgelig ikke hverken særlig regelmæssigt eller særlig grundigt, men ikke desto minde er det uhyggeligt underholdende at læse resultatet i dag. Og ting, der er uhyggeligt underholdende, skal da på bloggen! Så hermed det første indlæg i serien om Fortids-Miriams skriblerier…

Mandag d. 27/10 1998 (Miriam, 12 år, 6. klasse, red.)
I dag blev jeg forelsket i R. Han og jeg og D. (7. klasse) (øv) skulle være sammen i badminton. Han kaldte mig Connie. (Med hjerte rundt om Connie, red.) Efter timen var vi alene i gangen. Han gik hen til mig, så mig i øjnene og slog mig i hovedet med sin ketcher. Han er for kær.
Jeg har skrevet en lille sang til ham:
R. er sød (x2)
Og han kaldt’ mig Connie
Ja, han kaldt’ mig Connie
Kom og syng med (x2)
For det’ ham jeg ka’ li’
Ja, det’ ham jeg kan li’
R. er sød
La la la la la la
Kom og syng med
For det er han da
R. er sød (x2)
Ja, det er han da

I am not making this stuff up, people! Man kan argumentere for, at det var godt, jeg ikke besluttede mig for at blive sangskriver, for jeg havde tydeligvis ikke meget talent på området… Åh, at være 12 igen!

Kommentarer (41)

Der er lukket for kommentarer.