New Love: Fra alle jer til alle mig.

#Framigtilmig hashtaggede jeg på instagram (@miriampoulsen), da jeg havde været et smut på posthuset. Men det var ikke helt rigtigt. Noget af min Asos-ordre er jo faktisk allervenligst sponsoreret af jer via Unidays. Så derfor er det også kun passende, at I får at se, hvad I har købt. Jeg synes faktisk, I kan være rigtig godt tilfredse. 😉 (Og tak!)

1. Sort pencil skirt med en del tekstur i stoffet. Jeg anskaffede mig for noget tid siden en virkelig grimfed sweater med masser af lyserød på, og eftersom jeg normalt overhovedet ikke er en lyserød kind of girl, har jeg manglet noget at sætte den sammen med. Plus, I ved, den kan bruges til alt! . New Look £14.99

2. Købte de her bukser i bordeaux sidste måned-agtigt og har nærmest boet i dem siden. De er lavet af mit yndlingsstof (viskose med en sjat elastan) og funker lige så godt med en høj hæl som med en sofaaften. Asos £18.00

3. OPI Glitter-Off Peelable Base Coat. Har ønsket mig den her for evigt! Den er beregnet til at have under glitterneglelak, men jeg har tænkt mig at bruge den til at påføre huden omkring neglene, når jeg laver messy nail art som fx gradients. Bagefter kan man nemlig bare lige pille den af igen og slipper på den måde for at være fuldstændig smurt ind i neglelak. Pissesmart. OPI £11.95

4. Jeg skal tilbringe hele julen med eksamenslæsning, så jeg tænkte “fuck it” og investerede i nogle nye highlightere, der kan give mig et smil på læben. Paperchase £3.00

5. Undskyld til jer, der både hader firserne og julen. Personligt er jeg jo tosset med begge dele, så en julescrunchie kunne jeg ikke modstå. Jeg elsker den! Asos £4.00

Kommentarer (10)

Der er lukket for kommentarer.