Sære søgeord – September

Efter sidste måneds indlæg i serien fik jeg en fortvivlet hemmelighed ind fra en person, der ikke anede, hvad i alverden hele konceptet gik ud på. Og selvom det jo altså ikke er en hemmelighed (fy-fy), så skal jeg alligevel gerne forsøge at give en bedre forklaring: Når man anvender Google, taster man nogle søgeord ind, hvorefter Google giver én en hulens masse forslag til, hvad man monstro leder efter. Hvis et af disse forslag er et indlæg på min blog, og man vælger at klikke sig herind, så kan jeg simpelthen se i min statistik, hvad det var for en søgning, der ledte til, at man kom til bloggen. Skidesmart!

I september var de særeste søgeord som følger…

Lesbisk sexvold – Seriøst, jeg synes virkelig ikke, jeg skriver om lesbisk sex særlig ofte. (Gør jeg? Prøver min underbevidsthed at fortælle mig noget?) Jeg forstår ikke, hvorfor folk bliver ved med at finde herind ad den vej.

Hvor kan man finde nøgenbilleder af kendte – Det ville nok i hvert fald være klogere at søge fx “Jennifer Lawrence naked” i stedet for det der. Eftersom billederne er ulovlige, så finder du næppe en detaljeret guide til, hvordan de bedst opstøves.

Meriam er sej – Det staves nu godt nok Miriam. Men tak alligevel!

Cameltoe billeder – Ew. Hvorfor??

Julesweater – JA TAK! Der er ikke noget galt med at være tidligt ude. Aldi har også sat chokoladejulemændene ud.

Hjerter 5 krone – Det… Ved jeg ikke, hvad betyder.

Frisør god til krøller – Jeg har opgivet. Giv gerne lyd, hvis du har held med din søgning.

Beruset person – Ikke lige nu, men det hænder da…

Miriams blok kæreste HAHAHAHAHAHA!! 😀

Vis mig dine patter kælling – Okay, når du nu beder så pænt, Robert…

Kommentarer (35)

Der er lukket for kommentarer.