Jeg er jo Bridget Jones #149

1. Mine forældre er på Sicilien og vil seriøst ikke holde op med at sende mig misundelsesværdige opdateringer derfra. (Og til nye læsere kan jeg bekræfte, at ja, min far er julemanden.)

2. Har købt en ny blomst. Den er rigtig pæn. Jeg giver den en uge.

3. 4 år har jeg boet i denne lejlighed, og i sidste uge fik jeg endelig købt en lås til mit loftrum. Ha! Nu kan I stjæle en andens gamle rideudstyr, røvhuller!

4. I onsdags fik jeg en ubærlig lyst til svinekæber, og eftersom vejret nu vist definitivt er skiftet over til efterår, gik jeg ud fra, at det nok ikke var så svært at opstøve sådan nogle. Det var det. Først hos tredje slagter var der bid. (Og på trods af at jeg bor på Østerbro er der overraskende langt imellem slagterne!)

5. I min iver efter at komme hjem fra slagteren og få startet festmåltidet, hoppede jeg på cyklen uden lige at få låst den op først… Sjovt nok var det dog cykellåsen og ikke cyklen selv, der gik i stykker. Glimrende tip til cykeltyve.

6. I førnævnte iver efter at få startet festmåltidet fik jeg også lige sprøjtet mig selv til med skoldhed olivenolie… Sådan noget giver voldsomt yndefulde brændmærker.

7. Mine overboer er ret irriterende, fordi de har et meget ungt barn, som de lader trampe fra den ene ende af lejligheden til den anden i én uendelighed. Det ville ikke gøre mig så meget, hvis det ikke var hver dag hele dagen, og jeg derfor sjældent har ro til at få læst mine ting. Til gengæld betyder det, at jeg som regel har nogenlunde stilhed om aftenen… Bortset fra i fredags, hvor mor og datter tilsyneladende var ude af hjemmet og farmand derfor besluttede sig for at spille Prodegys Smack My Bitch Up meget højt på repeat.

8. Fik en mail fra en webshop med emnet “Catwoman Fashion”. Var helt begejstret, indtil jeg opdagede, at de ikke mente Miriam-catwoman, men mere Halle Berry-catwoman.

9. I fredags var jeg oppe den halve nat. Ikke fordi jeg var på druk, men fordi jeg sad fast i en uendelig række talentshow-videoer på Youtube. Hvorfor elsker man den slags?

10. Jeg har fundet en mand på Tinder. Sådan en, der rent faktisk er både sød, sjov og intelligent. Det er første gang i 6+ år, jeg ikke har haft lyst til at dø alene omringet af katte ved en samtale med en person af det modsatte køn. Jeg er skrækslagen.

Kommentarer (21)

Der er lukket for kommentarer.