Shhh… #39

Til dem, der er utilfredse med, at deres hemmeligheder aldrig bliver udgivet, vil jeg igen lige gøre opmærksom på, at jeg får indsendt mange gange flere hemmeligheder, end der bliver udgivet, så der vil desværre altid være en bunke, der aldrig ser dagens lys. Der ikke andet for end at oppe sit game og prøve igen. 😉 Det gør man lige her.

Kommentarer (22)

 • Omg, ELSKER dem her! Den første og sidste, hold nu op, hvor genialt! Føler med den sidste; der er altså lidt, som er lige så godt. Og stakkels hende, som elsker sin kusine så meget, at hun frygter for sine egne børns standard; kunne dog alligevel ikke lade være med at grine ;-))

 • Hold da kæft – der er nogle vilde imellem denne gang! Jeg må få mig et mere spændende liv! Eller bare stoppe med at fortælle mine hemmeligheder m´på min egen blog 😉

 • Hej Miriam. 2 spørgsmål, et omhandlende det her og et omhandlede noget helt andet!
  1. Hvorfor ikke bare udgive flere hemmeligheder? The crowd loves it! Ikke flere indlæg, men flere hemmeligheder pr indlæg?
  2. Hvordan virker LCHF for dig?? Taber du dig? Overvejer at gå på samme “kur” da jeg selv vil tabe mig og jeg har en sygdom der gør jeg ikke må spise for mange kulhydrater, men det lyder næsten FOR godt til at være sandt. Og hvis det lyder sådan, er det så ikke også det?

  Har faktisk et sidste spørgsmål…. Savner du ikke risotto helt vildt meget!?!?

 • 1. Jeg udgiver altid 15 per indlæg hver gang, og det kommer ikke til at ændre sig. Jeg ved godt, the crowd loves it, men det er ikke meningen, at hemmelighederne totalt skal overskygge resten af bloggen, og i forvejen fylder de enormt meget pladsmæssigt. Desuden ville variation og kvalitet unægteligt lide, da de overordnede emner langt hen ad vejen er de samme.
  2. Altså, the thing med LCHF er, at det virker enormt forskelligt fra person til person. Min indkørsel har været enormt langsom, fordi min krop har været meget utilfreds med kostændringen. Så har jeg lige smidt 5 kilo på en uge? Nej. Men det går nedad, og det er samtidig den mest behagelige slankekur jeg nogensinde har været på. Det er næsten for godt til at være sandt, men der er selvfølgelig også ulemper. Jeg synes, man begrænser sig selv helt forfærdeligt ved at afskære kulhydrater og sukker. Man må jo for pokker ikke engang bruge sovesjævner! Selv traditionelt set sunde ting som frugt, rodfrugter og bælgfrugter er no-go, og det er helt ærligt pisseirriterende. Men taget i betragtning at jeg bruger det som en slankekur og ikke en livsstilsændring, så er det klart at foretrække frem for de traditionelle kyllingebryst-og-broccoli-kure. For man bliver mæt, og man har meget få cravings, så det er ikke svært at lade være med at snyde.

  Og jo, jeg savner risotto. Og kartofler, pasta, brød og især frugt. Men man kan altid finde noget i samme boldgade, man rent faktisk må spise, og det er helt okay.

 • Eargasm – I feel you (literally). Det er så skørt, men der må være en erogenous zone der? Ligesom når det varme vand fra bruseren rammer ens nakke, på den der helt rigtige måde? Simple pleasures!

 • Nummer 4 burde nok læse lidt op omkring “internalized racism” (jeg aner ikke om der er et dansk begreb for det). Det tog mig 10 år at komme over det selv, men det er guld værd!

 • Jeg har også fået en abort, og er venner med en på facebook, som havde termin samme dag, som jeg kunne ha' haft. Det er 2 år siden nu, og jeg tænker stadig over det hver eneste gang, at hende her ligger billeder af hendes barn på facebook. Nogle gange skal man bare tænke sig lige en lille smule mere om – men igen. Der er en grund til at man valgte som man gjorde, til at starte med.

 • Haha, nu skal du lige huske på, at de jo altså ikke allesammen kommer fra den samme person. De fleste af os har nok en enkelt god hemmelighed eller to i ærmet. 😉

 • Ja, med alt den fokus der er på retten til at få en abort, synes jeg desværre, der er alt for lidt fokus på, hvor psykisk påvirket man kan blive af det.

 • Kun for nogen, tror jeg. Den har været oppe at vende før, og der var der en del, der gjorde opmærksom på, at de havde det noget nær omvendt.

Der er lukket for kommentarer.