Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Shhh… #38

Man indsender sine hemmeligheder her… Og man må rigtig gerne lige læse de enkelte regler, vi har, før man gør det, så jeg ikke skal sidde og rykke håret ud i frustration. De er hverken talrige eller komplicerede, I promise!

Jeg er sindssygt nysgerrig efter at vide, om I kan mærke forskel på besøgende i øjeblikket?

Seriøst, hvis jeg nogensinde beslutter mig for at prøve det der kærestehalløj igen, så er det jo et genialt pseudonym!

Comments (41)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.