Jeg er jo Bridget Jones #148

1. Der kommer nødvendigvis et tidspunkt, hvor man er nødt til at konkludere, at selvom man er uendeligt stolt af at have holdt sin pelargonie i live i to år, så er det muligvis på tide med noget aktiv dødshjælp.

2. Har oplevet det ultimative first world problem: Kan ikke afvise fyre på Tinder hurtigt nok, fordi der bliver ved med at poppe en notifikation op om, at nogen har liket mit billede på instagram (@miriampoulsen), og den kommer lige der, hvor det røde kryds er. Ugh.

3. Hver eneste gang jeg sætter gang i en debat, og den så småt er ved at dampe af, dukker der nogle nye op, som vil være med… Bortset fra at de tydeligvis ikke har læst kommentarfeltet og derfor mere eller mindre bare starter hele møllen forfra. Så nu har jeg altså lukket for kommentarer. Beklager, hvis der skulle være nogen, der ligger inde med yderligere visdomsord! (Og tak som altid for god tone. Enig eller uenig.)

4. Har scoret mig årets første blærebetændelse! Hurra! Den kom lidt sent i år, faktisk.

5. På Tinder kan man sende noget ud, der hedder et “moment”, som i bund og grund er det samme som en snapchat. For et par dage siden kom der et af en tissemand. Nøgen og erigeret og det hele. HVORFOR TROR DU, AT JEG VIL SE PÅ DET?!

6. Er systematisk ved at rydde op/organisere hele min lejlighed. (Det går meget langsomt.) I går filtrede jeg alle mine halskæder fra hinanden. Det tog næsten tre kvarter. Der var tre, der døde i processen. RIP.

7. I halskædekurven fandt jeg også den Malene Birger-giraf, som jeg har ledt efter i årevis. Jeg har seriøst gennemrodet min lejlighed, men det faldt mig aldrig ind at kigge der, hvor jeg i teorien opbevarer mine smykker… Jeg lægger jo aldrig noget på plads, vel?

8. Jeg har købt to neglelakker, der hedder henholdsvis Bridget og Darcy. De er virkelig, virkelig pæne, men jeg ville unægteligt lyve lidt, hvis jeg ikke indrømmede, at jeg delvist købte dem på grund af navnene.

9. Det der LCHF er virkelig noget mærkeligt noget. Da jeg fx forleden blev natmadssulten, var løsningen tre tomater, fire skiver bacon og en klat flødeskum. Win?

10. Det smarte ved LCHF er imidlertid, at folk er helt vilde efter at komme med gode råd… Også når man slet ikke har bedt om dem. 😀

Kommentarer (23)

Der er lukket for kommentarer.