Tip: Water decals

Når det kommer til nail art, så er jeg ikke naiv omkring mine evner. Jeg har simpelthen ikke finmotorik til små freehand-mesterværker, så jeg er altid glad for tricks, der kan få mig til at se herreprof ud med minimal indsats. Sådan er det faktisk lidt i de fleste aspekter af mit liv, ahem. Jeg ved godt, udtrykket “at springe over hvor gærdet er lavest” er ment som noget negativt, men hvis man tænker over det, så giver det da overhovedet ingen mening at springe over på et højere sted?

Anyway. Da Charlotte sendte mig utroligt fine for ikke at tale om gratis lakker, så sendte hun også en lille pakke water decals med som ekstra gave. Hell yeah, gratis ting! Jeg fik et ark med kattemisser, fordi jeg jo er mig, duh, og da jeg endelig fik taget mig sammen til at prøve dem, var jeg hooked. Det er simpelthen et åndssvagt fedt koncept! Man klipper bare et motiv ud af arket og smider det i noget vand nogle sekunder, hvor det bliver blødt og samarbejdsvilligt lidt lige som de der genbrugelige klistermærker, man havde som barn. Så placerer man motivet på neglen og lader det tørre (evt med hjælp fra et stykke køkkenrulle) og voilà, så er man færdig. Helt latterligt nemt!

De hedder som sagt water decals og fås blandt andet (selvfølgelig) til ingen penge på eBay. Der er masser af katte til alle de crazy cat ladies, men kan kan også få andre dyr, mønstre, blomster, julepynt, Disney eller sågar små Walter White-hoveder, hvis man er til den slags. Det er lige før, det kun er fantasien, der sætter grænser.

I dig it.

Kommentarer (4)

Der er lukket for kommentarer.