Kattedamebekymring #3

Jeg har været på grådens rand de sidste to dage. Frank har ikke villet røre sit vådfoder, og vådfoder er en af de store glæder i hans liv. Jeg er altid hyperopmærksom på atypisk katteopførsel, da han jo er en ældre herre og derfor mere tilbøjelig til at lægge sig til at dø. Så nu har jeg gået her i to dage og krammet ham hvert tredje sekund, fordi jeg var overbevist om, at han var på vej til Rainbow Bridge. Grædt lidt. Funderet over, hvad jeg dog skulle gøre, når jeg ikke længere havde min Frankemand.

I dag fandt jeg så ud af, at herren ikke er dødeligt syg og derfor ikke vil spise – han har bare besluttet sig for, at han ikke længere kan lide vådfodervarianten med laks.

Lortedyr.

Kommentarer (13)

  • Hahahahahahahaha:) mine forældres har lige lavet samme nummer, bare med kanin – priceless. Men midt i alt det er det vigtigste selvfølgelig, at din skønne kat er sund og rask <3

  • Det var godt at høre at han er rask. Jeg har selv en gammel herre, han er lige fyldt 12 år, så jeg kender de bekymringer omkring ændret katteadfærd, det er vi også meget opmærksomme på herhjemme, de er jo enormt dyrebare små væsener 🙂

  • Det var godt, at det bare var det. Min kat kunne heller ikke lide vådfoder med laks på et tidspunkt, men nu vil hun igen gerne spise det. Jeg er sikker på, at de kære katte kun gør det for at vise, hvem der bestemmer. Selvom vi katteejere jo godt er klar over, at det er katten der ejer os og ikke omvendt.

  • Min kat får tørfoder – to forskellige mærker, som vi har blandet sammen. Da hun kun fik det ene alene, spiste hun det med glæde. Nu er der kommet noget bedre i blandingen, så nu spiser hun alle de gode først og mener ikke der er mere mad tilbage, når der kun er de dårlige tilbage… Suk!

  • Min kat sked sig selv på ryggen igår, og det var på ryggen(!!!). jeg ville tørre ham med en våd klud blev han SÅ fornærmet at han ikke snakkede med mig før i morges.. Tsk!

  • Hvorfor er jeg først faldet over din blog nu??! Har brugt de sidste to dage (tre måske) på at bladre igennem så mange indlæg som muligt (i den forbindelse kunne det faktisk være rart med en kategori-inddeling, for der er jo mange!), og jeg er tosset med din humor og skrivestil.
    Bare lige et lille skulderklap herfra – du har i hvert fald fået dig endnu en fast læser 🙂

  • Tak skal du have og velkommen til! Det er meningen, at der skal komme en kategorioversigt engang, men jeg er bare en dør til teknik, så tingene sker ikke så hurtigt. 😉

Der er lukket for kommentarer.