Berlinerkøb

Okay, brokrøve, så er der køb fra Berlin! 😉

Fra toppen er det:

  • 2 x cardigan. Kunne ikke beslutte mig for, om jeg ville have den grå eller den hvide, så jeg købte begge. Heja Primark-priser!
  • 2 bælter til den samlet høje, høje pris af ?2
  • En lillebitte smule neglelak.
  • Et par støvler, der er så atypisk mig, som man nærmest kan komme – med fornuftig hæl und alles, men jeg faldt altså af en eller anden grund for dem.
  • Hjemmefut-sokke-hybrider med Dumbo. #Disneyfreak
  • Koloenorm sweatshirt med fine blondedetaljer ved armene. Er virkelig stor fan af, at Primarks størrelser går væsentligt højere op end H&Ms.
  • Blomstret ballerinapar nummer 14, men hallo, de kostede ?3!
  • Virkelig vanddelende 80’er-ting fra den ultimative yndlingsgenner, (som jeg har skrevet om her). Den kostede en mindre formue efter genbrugsstandarter, og søster havde svært ved at skjule sin ærlige mening om den, men jeg forelskede mig hovedkulds. I skal se den på, den er fabelagtig!
Derudover røg der selvfølgelig også en god portion basisting og en anelse chokolade med hjem. Men jo altså ingen Nutella. Forpulede væskeregler.

(PS: Husk også at I kan følge bloggen på Facebook, hvis I vil have alt det med, der ikke lige bliver til et indlæg. I dag har jeg fx flashet ny julesweater, og dermed gjort et utal af mennesker misundelige! Muahahaha!) 

Kommentarer (12)

Der er lukket for kommentarer.