Jeg er jo Bridget Jones #147

1. Wuthering Heights er på pensum til tirsdag, og jeg bliver langsomt sindssyg. Det er svært at finde ud af, hvem der er det mest frustrerende menneske i den bog!

2. Apropos, så var min semesterstart i sidste uge ganske fortrinlig. Især fordi jeg selvfølgelig var lidt for travl på dagen og derfor for sent opdagede, at Frank havde brugt min skoletaske som seng. Og Frank fælder. Meget. Så skulle der vist ikke være nogen tvivl om, hvem kattedamen er.

3. Hele resten af mit hold har i øvrigt små, nydelige computere med. Jeg har en ordentlig mofo af slagsen, fordi jeg prioriterede en stor skærm frem for alt, eftersom jeg mest af alt bruger min computer til at nørde serier.

4. For to uger siden brændte jeg en bakke tomater af på min kogeplade. I forgårs lavede jeg samme stunt med et viskestykke. Jeg vil gerne bede om bedre komfurkarma, tak.

5. Jeg elsker mit badekar. Og jeg elsker, at det endelig er ved at være badekarvejr igen. Jeg er knap så vild med, at mit badekar er helt vildt glat, og jeg derfor for et par dage siden gled og endte med at give mig selv en knytnæve i højre bryst.

6. Ja, det er blåt nu,

7. Nej, I må ikke se et billede af det.

8. Såeh, jeg er på p-piller, og det betyder, at jeg rigtig, rigtig tit lige springer en menstruation over. Man gider jo ikke bøvle med det lort. (Nej, det må man ikke, men vi gør det alligevel allesammen.) Jeg har imidlertid aldrig tidligere oplevet, at når jeg så endelig overgiver mig, kommer moder natur tilbage with a vengeance. Har da aldrig haft så slem PMS i mit liv. Har ligget i sengen med en varmepude på underlivet og stortudet tre dage i streg. Pissegodt.

9. Er startet på LCHF, og min krop er vred. Den vil have kulhydrater, og det skal være lige nu!

10. LCHF er ikke bare dyrt, det er også pissebesværligt. I går tog det mig fx godt tre timer at lave en pizza, fordi alting skal laves fra bunden. Jeg stod og lavede mandelmel i en fucking morter. Life’s too short…

(11. Disclaimer: Dette er ikke og bliver aldrig en sundhedsblog. Jeg kommer ikke til at fable om, hvor FABULOUS det der LCHF er, uanset om det viser sig at være det. Sandsynligvis kommer jeg kun til at snakke om det, når jeg har noget at brokke mig over (jævnfør ovenstående), eller hvis jeg nu går hen og bliver helt vildt tynd…)

Kommentarer (41)

 • Elsker som altid dine Bridget indlæg 😉
  Med hensyn til de tre sidste punkter.. Kan jo ikke liiiige lade vær med at blande mig når der kommer lidt sundhed i spil :p Er der en særlig grund til at du har valgt LCHF? Har du erfaring med at det fungerer godt for dig? Hvis du har det, så bare ignorer min kommentar! Jeg har bare erfaring med at en kostomlægning som kræver utrolig meget tid, energi og penge sjældent holder særlig længe simpelthen fordi det bliver for surt. Ingen gider bøvle med aftensmad i flere timer med mindre man virkelig bliver mere mæt og glad (og tynd!) af det. Måske er det bare fordi jeg personligt bliver et fucking monster hvis jeg ikke får mine kulhydrater, kan seriøst ikke fungere uden og får voldsom hovedpine, sult og oplever nærmest kronisk irritabelt humor. Det er naturligvis bare mig, så klø på hvis det virker for dig! 😀

 • Elsker som altid dine Bridget indlæg 😉
  Med hensyn til de tre sidste punkter.. Kan jo ikke liiiige lade vær med at blande mig når der kommer lidt sundhed i spil :p Er der en særlig grund til at du har valgt LCHF? Har du erfaring med at det fungerer godt for dig? Hvis du har det, så bare ignorer min kommentar! Jeg har bare erfaring med at en kostomlægning som kræver utrolig meget tid, energi og penge sjældent holder særlig længe simpelthen fordi det bliver for surt. Ingen gider bøvle med aftensmad i flere timer med mindre man virkelig bliver mere mæt og glad (og tynd!) af det. Måske er det bare fordi jeg personligt bliver et fucking monster hvis jeg ikke får mine kulhydrater, kan seriøst ikke fungere uden og får voldsom hovedpine, sult og oplever nærmest kronisk irritabelt humor. Det er naturligvis bare mig, så klø på hvis det virker for dig! 😀

 • iherb.com er svaret på dine LCHF-bønner. Der kan du købe alskens produkter – også mandelmel – noget billigere end i DK. Bare husk at holde dig under de 80 kr (ca. 14 $)
  Hvis du bruger koden TUJ986 på din første ordre får du noget rabat, 5$ så vidt jeg husker, og kan købe mere.

 • iherb.com er svaret på dine LCHF-bønner. Der kan du købe alskens produkter – også mandelmel – noget billigere end i DK. Bare husk at holde dig under de 80 kr (ca. 14 $)
  Hvis du bruger koden TUJ986 på din første ordre får du noget rabat, 5$ så vidt jeg husker, og kan købe mere.

 • Man må gerne springe pauserne over på P-piller, du kan bare risikere “gennembrudsblødning” hvis du gør det for mange gange i træk, fx i et halvt år. Har spurgt to læger;) og ja, det blir værre, når man så endelig holder pause, det er også min erfaring;)

 • Man må gerne springe pauserne over på P-piller, du kan bare risikere “gennembrudsblødning” hvis du gør det for mange gange i træk, fx i et halvt år. Har spurgt to læger;) og ja, det blir værre, når man så endelig holder pause, det er også min erfaring;)

 • Hmm, min læge siger nej. Men der er vist også generelt lidt tvivl på området, fordi nogle frygter, at det kan gøre skade på kroppen på længere sigt…

 • Jeg har ikke prøvet LCHF før, nej, men jeg er lidt begrænset pga sygdom, så det er ikke alle muligheder, jeg må afprøve. Men jeg har fået anbefalet det her, så nu får det et forsøg. Det tager jo heller ikke nødvendigvis tre timer hver dag, det var bare den skide pizza… 😉

 • Problemet er, at der er nogen, der siger ja og andre, der siger nej, så det er lidt svært, hvem man skal tro på… Men jeg gør det jo altså så alligevel… 😉

 • Kate Bush!

  Og så skal du gå Gertrud Sand-vejen og ønske dig en foodprocessor til jul! Wroom wroom, så er der mandelmel!

  Syv dage – hvor femtedagen er den værste… Så stopper det forhåbentlig med sukkercravings. Og hvis det er svært at holde, så er det fordi, du spiser for lidt fedt, særligt om morgenen. Kan varmt anbefale kokosolie i teen/kaffen om morgenen, det mætter virkelig godt og mindsker cravings senere (jeg drak ikke te om morgenen i forvejen, men det er skønt!)

  Dyrt er det. Ved at Madbanditten.dk har lavet indlæg om, hvordan man kan spare lidt.
  Nå, nu skal jeg nok tie stille, ville bare pippe op om, at det ikke er svært at holde sig til, hvis man gør det rigtigt – siger hende med verdens slappeste rygsøjle og største sukkerafhængighed.

 • Godt du ikke bor, hvor jeg gør, hvor der i gennemsnit åbner en ny bland-selv-slik-butik om ugen, hvilket uundgåeligt fører til priskrig.
  Jeg ender med at få galopperende sukkersyge, når der med jævne mellemrum udbydes 100 gram for 4-5 kroner. Gys!

 • Jeg tager nogle minipiller, der hedder Cerazette, og da jeg får voldsom migræne ved menses, har nu taget dem uafbrudt i 5-6 år, og har ikke en eneste gennembrudsblødning haft, ifølge min Gynækolog, er det intet problem, ikke at bløde, så jeg er bare glad og tilfreds, måske noget for dig, for pms og smerter er en bitch.

 • Hvis det er din praktiserende læge, der har rådgivet dig ang p-piller, så skid det et stykke (sandsynlighedheden for at han reelt ved noget om det og ikke bare prædiker sin egen holdning er gevaldig lille). Du kan sagtens springe pauserne over… Mvh 'hende der er gift med en gynækolog' (og jo.. de gider også godt forholde sig til tissekoner når de har fri 😉 ..)

 • Min krop straffer mig konsekvent hver gang, jeg springer over en menses. Forrige gang var det med 14 dages blødning! FML… Sidste gang var det med onde smerter og migræne minus blødning.

  Mht. LCHF -Det virkede for mig, men er af den overbevisning, at det ikke er for alle… Man skal fokusere på alt det man må spise, frem for det man ikke må. Jeg har selv tabt 24 kg. på et lille år (kun ved kostomlægning), og ser det nu som en livsstilsændring frem for en kur. De første 14 dage er de værste, og der findes mindre tidskrævende (og SU-venlige opskrifter), hvis man bare googler lidt rundt:-) Hang in there!

 • hej miriam,

  kan du ikke fortælle hvorfor du valgte netop det studie og hvad du gerne vil være når “du bliver voksen”?

 • Er det ondt at elske disse indlæg? Altså, elsker jo ikke at det er sket for dig, men mine egne pinligheder har det bare bedst, når de akkompagneres af andres! (;
  Mht at skippe en mensruationsperiode, så er min mor gynækolog og fertilitetslæge – hun ser mange kvinder, som fx lider af endometriose, hvor det rent faktisk kan være sundt/nødvendigt for dem at springe perioder over. Det er derfor også ok for os andre at skippe ind i mellem, så længe slimhinden bare afstødes et par gange om året.
  Yes. Sikke et delikat indlæg dette endte med at blive (;

 • Vores kat, Ozzy, eeeelsker også tasker (og sko, han er lidt af en tøsekat, haha), så vi kender alt til det der med, at taskerne herhjemme ofte er pelset til. Han har faktisk mere eller mindre fået min gamle skoletaske, så nu er den en fast katteseng (monteret med en pude indeni) her i stuen. Ikke supersmukt, men hvad gør man ikke for sin kat 😉

 • 1. De allesammen lige frustrerede.
  2. Mine katte elsker også forbudte tasker, vasketøjskurven og hylden med sorte bluser i klædeskabet. Grrrr
  4. Glad for at jeg har 'mødt' min ligemand
  Udenfor nummerering: Tak fordi du får mig til at grine hver dag. Uanset om vi er enige eller ej, så elsker jeg din blok.

 • Ha, det er sjovt, at du skriver det med p-piller! Jeg har netop samme erfaring – har sprunget et par mdr over og endte med at ligge på mit køkkengulv og græde af smerter! Jeg kunne (!) ikke rejse mig op, det var så vanvittigt. Men kæreste var desværre i udlandet, så jeg måtte ned og købe panodiler, men holy shit, jeg lignede lort og fik kun kontrolleret gråden i forretningen. Resten af tiden gik på at klamre mig hjem og græde resten af dagen. Hooooold nu op, hvor gør det ondt!

  Nu er jeg begyndt at holde pauser (… nogle gange), fordi den slags smerter, det er sgu ikke ok 😛

 • Er du tosset, mand, jeg har da ikke plads til en foodprocessor!

  Jeg tror, alle reagerer forskelligt på forandringen. Jeg har ikke haft skyggen af sukkercravings, til gengæld har jeg været psykopatsvimmel!

 • Det tror jeg, jeg har svaret på et par gange allerede. Prøv at bruge søgefeltet til at søge på “spørgerunde”, så burde der dukke lidt op. 😉

 • Altså, jeg vil sige så meget, at jeg er glad for, at min kat er grå! Tit kan man slet ikke se, hvor dækket jeg er af kattehår, før han kommer helt tæt på! 😀

 • Jeg døjer med noget der hedder chokolade cyster på mine æggestokke.. Og ja det er for godt til at være sandt det der med chokolade indeni sig.. Anyway. Jeg har kun mit pms 2-3 gange årligt. Når jeg har det så er der så også bare tsunami, flodbølges og alle mulige andre trælse former for oversvømmelse og død. Jeg er mildest talt død i de dage det nu tager som i virkelig død. Min point er bare kan du bide 4-12 dages smerte i dig på er år så kør på med de piller 🙂

Der er lukket for kommentarer.